Få en spotify inbjudan! - Mjukvara.seIdag när jag loggade in på min Google analytics så förvånades jag över mängden trafik på ”Spotify invites”, bevisligen har inte alla Spotify ännu. Då tänkte jag att det är ett bra tillfälle att lotta ut de nästan 100 inbjudningarna jag har liggande. Så för er som ännu inte har Spotify så kan ni få en inbjudan på två sätt

  • Dela denna blogpost på Facebook så många kan delta, Skriv sedan i kommentarerna varför ni gillar musik, så jag får er mailadress och kan skicka inbjudan till er.
  • Blogga och länka hit så skall jag skicka inbjudan till dig och fem av dina vänner om du lämnar deras mailadresser i kommentarsfältet.

Nu vet jag inte hur poppis detta kommer bli men för er som av något skäl saknar en invite så har jag byggt en speciell applikation som trålar hela bloggosfären efter utlottningar av Spotify inbjudningar. Det enda ni behöver göra är att stoppa in denna feed i er rss läsare så kommer det hela tiden att presenteras utlottningar till er. Det är utlottningar nästan varje dag och genom att följa denna feed så kan ni enkelt vara med i de spotify tävlingar som pågår därute!
Använder ni ej RSS läsare så sparar ni bara denna sidan http://feeds2.feedburner.com/SpotifyInvites så presenteras informationen löpande där.
Relaterade Spotify blogposter
Beskrivning av min Spotify invite feed
Spotify recension
Såhär skapar du spellistor i Spotify
Vill du bara tigga en invite hittar du mig på Twitter här. Vill du bara följa Mjukvara.se lägger du enkelt till Mjukvara.se feed i din rss läsare genom att klicka här!