Att Aftonbladet anordnar stora bloggpriset är ett tecken på hur mycket mainstream bloggande börjar bli. Min spaning efter att ha varit på bloggalan är att bloggande börjar bli etablerat och helt nya grupper börjar blogga. Bloggandet är dialog mellan människor och detta nya utrycksmedel kommer påverka det livet vi lever i samhället idag. Det är i ljuset av detta(och att det är Alla hjärtan nästa vecka) ni skall se vår undersökning om kärlek och bloggande. Detta är den första i en rad av undersökningar som TkJ och jag kommer göra fram till sommaren.
Undersökningen består av 9 frågor kring kärlek och bloggande. Dessa kommer analyseras och presenteras inför alla hjärtan i nästa vecka. Jag vet att TkJ och jag är sent på det så vi blir väldigt glada om ni lägger en minut av ert liv på att svara på frågorna. Extra glada blir om ni är en kvinnlig bloggare som svarar.
Undersökningen ligKärlek och bloggande! - Mjukvara.seger på en separat sida som kommer upp om ni klickar här: Kärleksundersökning.
Nu vet jag att det är ganska få tjejer som läser denna blogg så jag blir glad om ni få som gör det svarar på frågorna. Är ni en kvinlig bloggare och länkar till min undersökning p er sida. Då kommer jag skicka ett gäng gelehjärtan till er som på bilden tills alla hjärtan. Skriv er adress i kommentarsfälten eller maila mig på Rudolf kanelbulle Mjukvara.se. Antar att jag just uppfann begreppet ”bloggflirt” 😉
Länkar:
Kärleksundersökning
TkJ om kärleksundersökningen