Den fjärde versionen av Iphone är här, Iphone 4. Ikväll har det hållts Applevaka på flera ställen i landet. Flocken av Iphoneentusiaster är stor. Man räknar med att det finns ca 500000 Iphone användare i Sverige och många av dessa har en passionerad relation till sin telefon.
Steve Jobs presenterade här ikväll den nya Iphonen som släpps i Juli i Sverige. Den släpps redan kring midsommar i USA. Så vad är coolare i Iphone4 än i nuvarande Iphone
Design och skal:
Istället för plast använder man glas(som tydligen är mycket bättre än plast, tydligen svårare att repa) och rostfritt stål. Den är också ca 25% tunnare än den nuvarande modellen.
Skärm:
Skärmen är i samma storlek som den nuvarande Iphonen men den kommer innehålla fyra ggr fler pixlar så bildkvaliten kommer dramatiskt förbättras.
Kamera:
Det skall faktiskt vara kameror. Iphone4 innehåller två kameror varav den ena är för att du skall kunna videochatta. Kameran är 5 Megapixlar. De filmer du spelar in kommer du kunna redigera direkt i telefonen och det är HD-kvalite.
Batteri
Med bättre processor och bättre batterier har man ökat standby tiden till ca 300 timmar
Övrigt:
Gyro som är grymt. Många spel kommer ha en helt annan känsla
Val
Du kan välja svart eller vit, 32 eller 17GB
Iphone 4 är här! - Mjukvara.seRelaterade artiklar
Iphone Applikationer
Sidor om Iphone
Om du gillar denna blogposten så följ Mjukvara.se med hjälp av RSS . Om du är inne på Mikrobloggande följer ni mig på Twitter här