Den fjärde versionen av Iphone är här, Iphone 4. Ikväll har det hållts Applevaka på flera ställen i landet. Flocken av Iphoneentusiaster är stor. Man räknar med att det finns ca 500000 Iphone användare i Sverige och många av dessa har en passionerad relation till sin telefon.
Steve Jobs presenterade här ikväll den nya Iphonen som släpps i Juli i Sverige. Den släpps redan kring midsommar i USA. Så vad är coolare i Iphone4 än i nuvarande Iphone
Design och skal:
Istället för plast använder man glas(som tydligen är mycket bättre än plast, tydligen svårare att repa) och rostfritt stål. Den är också ca 25% tunnare än den nuvarande modellen.
Skärm:
Skärmen är i samma storlek som den nuvarande Iphonen men den kommer innehålla fyra ggr fler pixlar så bildkvaliten kommer dramatiskt förbättras.
Kamera:
Det skall faktiskt vara kameror. Iphone4 innehåller två kameror varav den ena är för att du skall kunna videochatta. Kameran är 5 Megapixlar. De filmer du spelar in kommer du kunna redigera direkt i telefonen och det är HD-kvalite.
Batteri
Med bättre processor och bättre batterier har man ökat standby tiden till ca 300 timmar
Övrigt:
Gyro som är grymt. Många spel kommer ha en helt annan känsla
Val
Du kan välja svart eller vit, 32 eller 17GB
Relaterade artiklar
Iphone Applikationer
Sidor om Iphone
Om du gillar denna blogposten så följ Mjukvara.se med hjälp av RSS . Om du är inne på Mikrobloggande följer ni mig på Twitter här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här