Ibland när man surfar runt häpnar man. Trots att webben funnits med oss i snart 20 år verkar kunskapen om hur man gör ändå inte sprida sig fort. Nedanstående webbsida trillade ned i min mailbox igår och jag kunde inte hejda mig. Detta är bland det värsta jag sett. Jag trodde jag skulle få ett epileptiskt anfall när kom dit.
Nu vet jag att jag är lite elak här. Man skall dock inte utesluta att personen gjort detta medvetet, just för att sådana som jag skall bli upprörda och skriva om websidan 😉
Nedan finner ni en skärmdump av websidan. Jag rekommenderar er att gå dit, då det finns aspekter av websidan en skärmdump inte gör rättvisa. Länk
Internets Fulaste Websida - Mjukvara.seNedan finner ni en skärmdump från Bit.ly, en url förkortningstjänst. Med denna tjänst kan man också kolla hur många som klickat på just den förkortade url:en. Här kan ni se hur Yvettes websida flugit genom Twittersfären.
Nu kan man nog inte säga att all marknadsföring är bra marknadsföring men kvinnan får mycket uppmärksamhet på nätet. Något man brukar kunna kapitalisera på.
Internets Fulaste Websida - Mjukvara.seOm du gillar denna blogposten så följ Mjukvara.se med hjälp av RSS . Om du är inne på Mikrobloggande följer ni mig på Twitter här