Iphone håller på att ta mobilmarknaden med Storm. Idag räknar man med att det finns ca 500000 Iphones i Sverige och efterfrågan verkar inte mättad. Att använda Apps till din Iphone är halva nöjet. Apps är utan tvekan en killer app precis som samtal och SMS. Denna artikeln listar 10 Gratis Iphone apps som du kan börja använda direkt!
1. Kamera Plus
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seKamera Plus till så att du få ut det mesta av din iPhone kamera. Du kan fokusera, zooma, använd en mjukare blixt, kapa och redigera bilder,lägga till effekter, dela foton, ta bilder i stående eller liggande, och kolla in din fotohistorik. Kamera Plus är vad iPhone egen kamera app borde varit.
Om du betalar 0,99 cent får du Pro-versionen som låter dig spela in video, tag och geo-tag videor, ladda upp videor på YouTube, Facebook och Twitter. Pro-versionen kan du även låsa dina privata bilder och videor, anävända anti-shake och auto-fokus och sätta en timer för att ta en bild
Ladda Ned Kamera Plus till din Iphone-Gratis
[ad#Google Blogg2 lite större]
2. IMdb-Film och Tv Info.
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seFör er som inte vet det så är IMdb är ett av de bästa platserna på nätet för information om filmer, TV och kändisar. Nu kan du få all denna info till din Iphone gratis. Hos IMdb finns det information om mer än 1,5 miljoner filmer och TV produktioner och mer än 3,2 miljoner skådespelare, regissörer, kändisar och medlemmar hos inspelningsteamet. Du kan även se filmtrailers och läsa användarrecensioner av filmer och TV-program, se kritiska recensioner av filmer och TV-program och hitta citat, trivia och goofs.
Ladda Ned IMdb till din Iphone – Gratis
3. Facebook i din Iphone
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seFacebook har gjort en applikation till iPhone , i programmet kan du i princip gör allt som du kan när du använder Facebook direkt vid datorn. Gränssnittet är enkelt vilket gör programmet väldigt användarvänligt. En bra funktion är att det är mycket enkelt att ladda upp bilder tagna med din iPhone direkt till Facebook. Antingen kan du välja att ladda upp en bild du tagit tidigare eller att ta en helt ny bild. Så är du medlem så ladda genast ner Facebook till din iPhone och börja håll kontakt med dina vänner direkt i telefonen. Kolla på dina vänners bilder, titta vad dina vänner har för sig eller uppdatera din status. Allt med Facebook i iPhonen.
Ladda ned Facebook till din Iphone – Gratis
4. SVT Play i din Iphone
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seSVT.s Iphone app är välgjord. Den använder din Iphones lilla skärm på ett väldigt bra sätt. Korta klipp startar nästan direkt, längre klipp kan du få vänta en minut tills telefonen hunnit buffra delar klippet. Detta för att programmet inte skall hacka under uppspelning. I skrivandet stund kan du inte se program i realtid. Bara arkiv. Jag tror i framtiden får vi se även SVT:s iphone app strömma SVT:s program i realtid. Jag kan faktiskt inte komma på en enda sak jag tycker är negativt med denna app. Välgjord, användarvänlig och fantastiskt innehåll.
Ladda ned SVT play till din IPhone -Gratis
5. Yr.No-Kolla vädret i din Iphone
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seNär denna artikel skrives är det extrem värmebölja i Sverige. Man oroar sig inte för att det skall regna men man vill veta exakt hur varmt det är och då är Yr.no en grym gratis app till din Iphone. Yr.no visar vädret tio dygn framåt i tiden. Du väljer vilka städer du vill ha med på startskärmen. Tjänsten har väderprognoser för 20400 städer i hela världen. En av dem kan du göra till favorit. Den hamnar då högst upp och visas lite större.
Programmet visar temperatur, uppskattad nederbörd, vind och riktning samt molnläget. För de närmaste 48 timmarna kan du se prognoser timme för timme i diagramform, vilket är väldigt snyggt och tydligt (vrid telefonen till liggande format). Om du skakar iPhone laddas prognoserna om.
Om du vill kan du få en prognos för närmaste stad baserat på din GPS-position.
Ladda Ned Yr.No till din Iphone – Gratis
6. Kolla Blocket med Din Iphone
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seBlocket är inte bara en webplats. För vissa svenskar är det ett beroende. Att köpa och sälja-göra affärer. Ett beteende man troligen finner hos Avanzas användare också. Blocketappen använder sig förstås av iPhonens gps. Efter bestämningen av din plats möts du av annonser från det län du befinner dig i. Smart, oftast vill man ju köpa lokalt. Självklart kan du byta sökområde om fallet inte är så. Kategorierna är de samma som Blocketsurfare är vana att mötas av, det enda som är annorlunda är att Efterlysningar nu finns en nivå under än på sajten, du hittar dem under Övrigt. Självklart kan du även lägga in annonser direkt i appen.
Ladda ned Blocket till din Iphone – Gratis
7. Cocktailguiden-Sköna drinkar i Sommarvärmen
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seI skrivandet stund är det ca 30 grader varmt och tidernas värmebölja i Sverige och jag kan inte tänka mig ngt smartare än en Iphone app för att kolla drinrecept. I coctailguiden hittar du knappt 1500 drinkrecept så det finns en drink för alla. Appliationen är enkel att använda, du kan tom kategorisera drinkarna efter färg om du enbart skulle vilja dricka grönt en kväll.
Ladda ned Coctailguiden till din Iphone – Gratis
8. VinVin-En Iphone App för Vinintresserade
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seGillar man vin är denna nästa ett måste. Här finner du hela systembolagets sortiment. Priser, typer, från vilket land vinet kommer, produktkoder. Ja, all information du finner i systembolagets pappersprislista. Utöver detta finns det recensioner från Allt om Mat. Varje vin som testats av Allt om Mat finns här, vilket är en ansenlig mängd. Hela systembolagets ordinarie prislista testas en gång per år. Utöver detta är det en hel del nyhet som får uppmärksamhet av Allt om Mat löpande. Även dessa finner du här.
Så de viner du får i present när du har fest, ja, de kan du enkelt kolla upp pris och kvalite på, i denna applikationen. Även när du står i systembolagets butiker och tvekar om du skall ta en flaska med fin etikett eller om du skall försöka hitta något speciellt, har du stor nytta av denna Iphone applikation. Har du många favoritviner kan du enkelt bokmärka dem i applikationen så du kommer ihåg namnen till nästa gång du är på Systembolaget.
Ladda ned VinVins Iphone app  här -Gratis
9.SF-Iphone apps-Kolla vilken film du kan se!
Gratis Apps till Iphone - Mjukvara.seBio är fortfarande en stor grej. Fildelning har knappast ändrat på detta. Det faktum att SF:s Iphone app är nedladdad flera hundra tusen gånger visar detta. Du använder SF:s iphone program precis som deras websida. Kollar utbudet av filmer, var de går och bokar biljetter. Har du svårt att välja finns det trailers på filmerna och är du i en ny stad och vill se på bio, kan du tom få en vägbeskrivning genom Iphones inbyggda GPS. Enda nackdelen är att man kan inte välja exakt var i salongen man skall sitta när man bokar biljetter. Applikationen är gratis och är antagligen ett måste om du letar svenska Iphone apps.
Ladda ned SF:s Iphone app här– Gratis
10. Hitta rätt recept med Arlas Iphone App
Arla i din IphoneAtt stå inne i matbutiken och fundera på vad man ska laga till middag  är ofta frustrerande. Eller kanske står man där och funderar vad som faktiskt ingår i en Boeuf Bourguignon. Arla har kommit med en lösning för alla som har en iPhone. Med hjälp av programmet Arlas Kokbok till iPhone så har du en hel kokbok i fickan. Här kan du söka inspiration genom att bläddra igenom de olika kategorierna eller så kan du söka på din favoriträtt. Du får snabbt upp en bild på rätten, vilka ingredienser som krävs och precis hur tillagningen går till. Från att vandra runt i butiken utan vägledning så tar du fram din iPhone och du är snabbt hemma vid spisen istället. Arlas Kokbok till iPhone gör helt enkelt ditt liv lite enklare, för att inte nämna lite godare. Ett bra tips för villrådiga eller gourmander.
Ladda ned Arlas receptapplikation här
Andra Artiklar i Ämnet Iphone
15 Gratis apps till Iphone
Bästa Svenska Sidor om Iphones