GOG Galaxy: Håll dig uppdaterad med de senaste GOG.com erbjudandena, köp, installare och spela spel med denna mjukvara Så kallade spelbibliotek är något som det numera finns gott om ute på marknaden. Precis som namnet antyder rör det sig om digitala varianter av bibliotek, dock inte för e-böcker utan för spel. I dagsläget finns det mer än 50 olika sådana. Av dessa skiljer sig GOG Galaxy från mängden på ett mycket positivt sätt. Just detta ska vi ta oss en närmare titt på i den här artikeln. Vad är GOG Galaxy för något? GOG Galaxy är ett spelbibliotek som fungerar på ett annorlunda sätt än vad marknadens övriga sådana gör. Detta program gör det nämligen möjligt för spelare att samla alla sina olika spelbibliotek på en och samma plats. Det är ett betydligt mycket smidigare alternativ än att behöva ha koll på flera olika bibliotek och ha sina spel utspridda över dessa. GOG Galaxy: Håll dig uppdaterad med de senaste GOG.com erbjudandena, köp, installare och spela spel med denna mjukvaraGOG Galaxy 2.0 Den senaste versionen av detta program är GOG Galaxy 2.0. Utöver de funktioner vi tidigare varit inne på har du här även tillgång till statistik från alla dina spel. Det innebär bland annat att du enkelt kan hålla koll på diverse prestationer du uppnått samt hur många timmar du lagt ner på respektive spel. Vidare har du fria händer när det kommer till att filtrera dina spel, sortera de samt ändra utseende på biblioteket. Att ändra utseende kan du bland annat göra genom att lägga till dina egna bilder, exempelvis som bakgrund. GOG Galaxy använder sig också av automatiska uppdateringar. Det betyder att du själv slipper att behöva sitta och hålla utkik efter de senaste uppdateringarna, utan det kan du lämna helt åt programmet. GOG Galaxy är helt gratis Som om inte det vi tidigare nämnt i denna artikel vore nog är GOG Galaxy dessutom helt gratis. Det enda du behöver för att kunna använda programmet är att skapa ett konto. Det kan du göra manuellt genom att ange din e-postadress samt välja ett användarnamn och ett lösenord. Du kan också göra det genom att länka ditt Facebook-konto till ditt GOG Galaxy-konto. Oavsett metod behöver du alltså inte betala en krona! Du som tycker detta låter intressant behöver bara ladda ner programmet. Det kan du göra direkt från dess officiella hemsida, gog.com. Därefter kan du börja använda dina spel på ett smidigare sätt än någonsin tidigare!GOG Galaxy: Håll dig uppdaterad med de senaste GOG.com erbjudandena, köp, installare och spela spel med denna mjukvara

Så kallade spelbibliotek är något som det numera finns gott om ute på marknaden. Precis som namnet antyder rör det sig om digitala varianter av bibliotek, dock inte för e-böcker utan för spel. I dagsläget finns det mer än 50 olika sådana. Av dessa skiljer sig GOG Galaxy från mängden på ett mycket positivt sätt. Just detta ska vi ta oss en närmare titt på i den här artikeln.

Vad är GOG Galaxy för något?

GOG Galaxy är ett spelbibliotek som fungerar på ett annorlunda sätt än vad marknadens övriga sådana gör. Detta program gör det nämligen möjligt för spelare att samla alla sina olika spelbibliotek på en och samma plats. Det är ett betydligt mycket smidigare alternativ än att behöva ha koll på flera olika bibliotek och ha sina spel utspridda över dessa.

Det är dessutom inte bara datorspel som du kan använda GOG Galaxy till, utan det fungerar lika bra för konsolspel. För att få bästa möjliga koll på dina spel kan du dela in de i olika kategorier, till exempel efter vilken plattform du spelar de på. Det går också att ha kontakt med sina vänner via GOG Galaxy, detta oavsett vilken plattform de använder sig av.

GOG Galaxy 2.0

Den senaste versionen av detta program är GOG Galaxy 2.0. Utöver de funktioner vi tidigare varit inne på har du här även tillgång till statistik från alla dina spel. Det innebär bland annat att du enkelt kan hålla koll på diverse prestationer du uppnått samt hur många timmar du lagt ner på respektive spel.

Vidare har du fria händer när det kommer till att filtrera dina spel, sortera de samt ändra utseende på biblioteket. Att ändra utseende kan du bland annat göra genom att lägga till dina egna bilder, exempelvis som bakgrund.

GOG Galaxy använder sig också av automatiska uppdateringar. Det betyder att du själv slipper att behöva sitta och hålla utkik efter de senaste uppdateringarna, utan det kan du lämna helt åt programmet.

GOG Galaxy är helt gratis

Som om inte det vi tidigare nämnt i denna artikel vore nog är GOG Galaxy dessutom helt gratis. Det enda du behöver för att kunna använda programmet är att skapa ett konto. Det kan du göra manuellt genom att ange din e-postadress samt välja ett användarnamn och ett lösenord. Du kan också göra det genom att länka ditt Facebook-konto till ditt GOG Galaxy-konto. Oavsett metod behöver du alltså inte betala en krona!

Du som tycker detta låter intressant behöver bara ladda ner programmet. Det kan du göra direkt från dess officiella hemsida, gog.com. Därefter kan du börja använda dina spel på ett smidigare sätt än någonsin tidigare!