Under förra veckan skrev jag mycket om Flickr. Målet för året är att gräva mycket djupare inom varje ämne för att i större utsträckning vara en resurs för nätets användare.
Upptackten till Flickr är den nybörjarguiden för Flickr som skrev för knappt två veckor sedan. En post som uppskattades. Ca 20 personer har skrivit kommentarer kring den guiden om Flickr och belyst den ur fler aspekter. Den var också på Knuff under ca ett dygn.  Under förra veckan såg vi flera uppföljningar. Flickr är inte bara en bildtjänst. Det är också i högsta grad en mötesplats för fotointresserade. En viktig aspekt av Flickr är upphovsrätten. Ett ämne vi också behandlade under förra veckan. Även denna veckan kommer Mjukvara.se fortsätta med Flickr temat. Det finns fler aspekter av denna grymma tjänst att behandla. Skulle ni ha förslag, tankar, erfarenheter så hör av. Sådant är av intresse
Bland övriga IT-bloggare är det full fart. TKj lanserade sin nya blogg, PConline. Jag hoppas hinna skriva lite mer om det under veckan också. TKJ är ju en bloggkändis ;-). Din-IT-kunskap skriver om hur man ser om det finns märkliga programvaror som kommunicerar med nätet.
Jag tycker året har börjat med en rivstart. Det bådar gott för alla it-bloggare!