Jag fick kontakt med Carolin Dahlman under min undersökning av bloggande och kärlek. Carolin Dahlman är kärlekscoach, och guidar människor till att hitta kärlek och vara lyckliga i sina relationer.
Nu är jag ingen stor auktoritet på kärlek, per definition så och Caroline hade några tankar om detta som jag vill förmedla till er. Caroline har också ett annat perspektiv som ni kan läsa nedan:

BloggandExperterna om bloggkärlek! - Mjukvara.see kan mycket väl leda till relationer. Många är öppna om sig själva och sina känslor på bloggar vilket gör att du kan lära känna varandra på ett djupare plan innan ni träffas. Ni kan diskutera olika frågor och få reda på vilka värderingar och tankar personen har. Man slipper fixering vid utseende och kan möta människan bakom. Baksidan är när du är alltför öppen i dina bloggar. Min pojkvän höll på att göra slut med mig när jag skrev för mycket om vårt kärleksliv, något som han ville vara mer privat med…”

Bloggande är också genomlysning. På gott och ont som Carolina skriver. precis som du kan lära känna någon väl så har de ju andra människor i sitt liv som kanske inte vill bli genomlyst speciellt mycket. Dock är detta något som man mer och mer måste vänja sig. jag menar om man skulle vilja bli tillsammans med mig och inte vilja att jag skriver 10 blogginlägg i veckan och är mer eller mindre personlig. Då har man gjort fel analys.  Men det är ändå en gränsdragning som varje människa(bloggare) själv får komma fram till. Det underlättar kanske också om man träffats genom bloggande 😉
Nu inser jag att det fortfarande kan vara svårt att träffa någon genom bloggandet. Även om det finns hundratusentals bloggar verkar detta med kärlek såpass svårt att man nog inte skall begränsa sig. Tycker ni också att det är svårt kan Carolin hjälpa er. Hon jobbar professionellt med kärlek.
Bloggande är ett ämne som fascinerar mig. Kärlek är ju såklart en aspekt av detta men nu är det slut på denna mentala utflykten och vi skall tillbaka till nätet, programvaror och antivirus.
Tack till alla som ställde upp och engagerade er!