Hur vet du om ett nätcasino är legitimt?

Appen EuroCup History & Stats erbjuder fotbollsfans en komplett guide till historiken och statistiken för UEFA European Championship (fotbolls-EM). Nedan kommer vi gå igenom appen för att kunna ge ett rättvist omdöme av den.

Användarvänlig & snygg app för Android

EuroCup History & Stats går att hitta på Android-enheter. Tyvärr finns den inte tillgänglig på App Store, åtminstone inte i skriven stund. Vi testade att ladda ner appen och den levde upp till våra förväntningar. Den är snyggt utvecklad, med ett färgschema i framförallt brunt, ljusblått och vitt. Det är lätt att navigera sig på appen och det krävs inte mer än några svepningar med sitt finger för att hitta olika fotbollshistoriker och statistiker. Det är detta appen är utvecklad för och därför tycker vi att den lever upp till kraven när det gäller användarvänlighet och allmänt utseende.

Allt om fotbolls-EM på ett och samma ställe

Vitsen med EuroCup History & Stats är att användaren ska kunna hitta all den information de önskar om fotbolls-EM på ett och samma ställe. Inne i appen hittar man alla turneringar och matcher genom åren under fotbolls-EM, det vill säga följande:

● Frankrike 1960
● Spanien 1964
● Italien 1968
● Belgien 1972
● Jugoslavien 1976
● Italien 1980
● Frankrike 1984
● Västtyskland 1988
● Sverige 1992
● England 1996
● Belgien–Nederländerna 2000
● Portugal 2004
● Österrike–Schweiz 2008
● Polen–Ukraina 2012
● Frankrike 2016

Samtidigt kan man ta del av en alltidstabell, Fotbolls EM vinnare historik, det vill säga alla spelares profits med spelade matcher, mål, kort, etc. Men också head-to-head jämförelser.

Tillgänglig på 6 olika språk

En annan klar fördel med EuroCup History & Stats är det faktum att appen finns tillgänglig på totalt 6 olika språk. Du kan ställa in appen på följande språk: engelska, spanska, tyska, franska, italienska och portugisiska. Med det sagt finns inte appen på svenska, men du borde ju åtminstone kunna något av de språken ovan nämnda. Vi föreslår såklart att man ställer in den på engelska till att börja med om man inte har ett av de andra språken som modersmål vill säga.

Håll dig uppdaterad på allt inom Fotbolls-EM

Enligt oss är EuroCup History & Stats en utmärkt app för den som älskar europeisk fotboll. Här finns allt man behöver veta om de olika lagen, spelarna och fotbolls-EM i stort. Då kan man hålla sig uppdaterad på allt som skett under åren och därmed också bättre kunna förutsäga resultat längre fram. Snacka om att du kommer kunna skryta för dina vänner!

I det stora hela så är EuroCup History & Stats en välutvecklad app med fokus på fotboll och användarvänlighet. Den innehåller inga avancerade funktioner utan är väldigt enkel att använda sig av. Man hittar den mest nödvändiga informationen som finns att tillgå om spelare, lag och turneringar. Det enda vi kan tycka är tråkigt är såklart att appen än så länge endast finns tillgänglig på Google Play, samt att en svensk utgåva inte finns ännu. Utöver detta har vi inte något att klaga på och det vi klagade på kan vi trots allt leva med.