En mindre förbättring av Mjukvaras Blogg

Idag har vi lagt till en liten sak på denna blogg. Till höger ser ni hur jag hämtar artiklar(feeden) från Tommys blogg om datorer och internet.
Anledningen till att jag lagt till honom på detta sätt är flerfaldig

  • Han skriver bra och är en schysst snubbe
  • Han är etablerad och jag kan sola mig lite i hans glans
  • Han kompleterar denna blogg bra. jag försöker skriva på en nivå lägre än honom men inser att behoven varierar därute

jag skulle gärna vilja ha en logga av honom att lägga där men han verkar inte ha någon, så vad tycker ni är bäst? Skall han ta fram en logga eller är han tillräckligt snygg jämfört med mig för att få ha en bild där?
😉
Nu är inte jag kodare på något sätt men om det finns någon med lite kodfärdigheter och vill feeda in andra bloggare på samma sätt, som jag gör med Tommys blogg. Då kan ni och bara göra copy paste på kodsnuttarna nedan och byta till den bloggen ni vill feeda in. Antagligen inte den mest optimerade koden men den kommer göra jobbet!
<!– Testing RSS feeds from Martin spanar –>
<!– code from http://wordpress.i-jeriko.de/2007/05/31/display-rss-feeds-in-your-blog/ –>
<?php require_once (ABSPATH . WPINC .’/rss-functions.php’); ?>
<?php $today = current_time(’mysql’, 1); ?>
<ul><h2>Senast på <a href=”http://ms–online.blogspot.com/”>Martin Spanar</a></h2>
<?php
$rss = @fetch_rss(’http://feeds.feedburner.com/MartinSpanar?format=xml’);

if ( isset($rss->items) && 0 != count($rss->items) ) { ?>
<li>
<?php
$rss->items = array_slice($rss->items, 0, 5);
foreach ($rss->items as $item ) {
?>
<li>
<a href='<?php echo wp_filter_kses($item[’link’]); ?>’>
<?php echo wp_specialchars($item[’title’]); ?>
</li>
<?php
}
}
?>
</li>
</ul>
<!– end of external RSS-feeds –>