Mjukvara.se alfatestar en liten applikation

Om ni tittar in på vår Antivirus sida så alfatestar vi just nu en liten applikation som plockar upp nyheter kring ämnet Antivirus. Detta är en del av målet att göra denna sida den mest relevanta på svenska vad det gäller Antivirus. Det ni ser är första delen av applikationen. Den hämtar ett antal artiklar på mediasidor(feeds) och letar upp de relevanta artiklarna för just antivirus. Just nu är det bara några få feeds i applikationen men när den fungerar tillfredställande skall den vara ganska täckande i varje ämneskategori.
När vi har nått en acceptabel nivå på steg ett så innebär steg två att vi även skall kunna skjuta ut denna feeden hos andra på ett väldigt enkelt sätt. En del kallar detta web 2.0 men jag är inte altruistisk. Jag vill ju att mitt innehåll skall synas på så många ställen som möjligt. Då måste jag också se till att det är enkelt för andra människor att skjuta ut mitt innehåll och att det finns ett incitament att göra det.
Jag anser mig inte ha perfekt koll på de olika delsegmenten eller vilka källor som är bra eller dåliga. Därför får ni gärna komma med feedback på vilka källor ni tycker är viktiga. Stora källor som IDG och dylikt kommer såklart vara med. Det är de mindre men relevanta jag vill att ni tipsar mig om!