Använd samma SEO-verktyg som proffsen

SEO, Search Engine Optimization, har snabbt blivit en av de allra viktigaste marknadsföringsmetoderna på nätet. Många vill göra SEO men det finns problem. Det är svårt att rekrytera eftersom det är väldigt eftertraktad personal och det finns dessutom en del varmluft i marknaden. Många gånger kan det vara värt att lära sig arbetet själv men var ska man börja?
En av de många delar som är SEO är det arbete man gör på en landningssida på sin sajt. Genom att optimera landningssidan har man kommit en lång bit på vägen och det är faktiskt inte så komplicerat. Det finns dessutom en hel del verktyg att använda sig av och vi tänkte ta upp det som kan anses som ledande i Sverige. Det handlar om ett gratisverktyg från Pineberry som är kända för att vara toppnamnet när det gäller SEO i Sverige. De har valt att dela med sig av sitt ”on page-verktyg” som det kalls.
Verktyget som du hittar här är en ganska enkel liten skapelse. Det går igenom den sida du specificerat och bedömer de många faktorer som en sökmotor använder sig av. Verktyget analyserar och ger råd på hur du ska förbättra din sida. Du får också en poäng som visar hur väl den står sig mot andra landningssidor, lite av ett riktvärde.
Använd samma SEO-verktyg som proffsen - Mjukvara.se
Enligt Pineberry utvecklades verktyget till att börja med för att användas av de egna sökmotorkonsulterna för att snabbt kunna få översikt över massor av landningssidor men man valde efteråt att dela med sig av verktyget till alla som behöver det. Du kan alltså själv använda proffsmjukvaran, helt gratis.