Voddler är något det pratas om mycket just nu. Mjukvara.se hade den stora förmånen att få en invite och testa denna tjänst. Vid första försöket får jag samma känsla som när jag provade Spotify för första gången. Att detta kommer förändra mitt beteende i grunden. Känslor är svåra att beskriva men jag skall visa er den första bilden jag fick när jag loggade in första gången. Den säger en hel del:

Voddler
Voddler

Min första spaning är att Voddler ej är musanpassat. Man använder piltangenter, mellanslag och retur för att styra. Eftersom jag är musberoende är det lite jobbigt men man vänjer sig fort. Det är inte helt olikt en fjärrkontroll. Jag tror säkert jag behöver fem filmer innan jag vänjer mig
Jag gick raskt vidare till filmer. Nedan ser ni en skärmdump från filmavdelningen. Det tog några minuter för mig att vänja mig vid den mastiga anblicken men det var högst tillfälligt. Man är ju van vid betydligt sterilare presentation av program. När jag tittar på den inser jag att det är samma känsla när man är i en videobutik. Jag imponeras av känslan och numera kommer jag börja reta mig på torftiga websidor, inkl min egen. Det är ju såhär det skall se ut.
voddler
voddler

Såhär ser varje filmsida ut. Lägg märke till hur enkelt och överskådligt det är
Voddler
Voddler

När man testar programmet märker man att det finns några barnsjukdommar kvar men känslan finns där att något stort är på gång. En del av problemen som jag fick vid ett test skall nog skyllas på en seg uppkoppling. Det verkar som programmet kräver en del. Min åsikt är att Voddler is the shit.
Jag hoppas hålla en invite utlottning snart så håll utkick
Om du gillar denna artikeln så prenumerera på Mjukvara.se genom att klicka på den oranga symbolenVoddler is the shit! - Mjukvara.se. Annars skall ni följa mig på  Twitter genom att klicka  här