Veckan började med en artikel om svenska hackare och den dokumentären P3 gjorde för ca en månad sedan i detta ämnet. En välgjord dokumentär. Det som slår mig är att den aninglösheten som dessa hackare red på fortfarande finns kvar.
Jag har också recenserar några musikapplikationer under veckan. Detta är början på en artikel om de bästa musikapplikationerna på nätet. De jag började med att titta på är MusicOvery och LastFM. Av dessa två gillar jag MusicOvery bäst pga sättet de föreslår ny musik för mig.
Fick också ett litet infall gällande språk och framväxten av ett datorspråk och hur fort det går. I denna artikel om datorspråk hittar ni länkar till flera bra resurser för definition av vårt nya ”datorspråk
Under veckan han jag också med en resa till Göteborg där jag träffade Lavasoft. De gör en programvara som heter Ad-aware som är bland de mest spridda mjukvarorna i världen. Precis som blondinBella fick jag en ”goodiebag” 😉