Varit lite upptagen denna vecka!

Denna veckan har varit lite långsammare. Detta beror på att jag har varit ansvarig för en svensexa och varit lite svensexeutmattningsdepressiv 🙂
I början av veckan surade jag över ett Facebookvirus som försökte anfalla mig. Det hade viruset inte mycket för men jag blev klart störd. Man är inte säker någonstans. Jag ser också att IDG tar upp ämnet Facebookvirus idag söndag.
Ämnet för veckans andra blogginlägg handlar om man skall ha en betalversion eller om man kan nöja sig med gratisversionen av Ad-Aware. Samma bloginlägg är också med i fredagens utgåva av WIndowsnytt.
Tips andra inlägg den senaste veckan
Manou på DInItKunskap tipsar om hur man kan filtrera Googles sökresultat med avseende på datum. Ankarström verkar precis som jag pysslat med annat men han fick ihop ett inlägg om gratis spel för Iphone. Tommy är produktiv som vanligt. Tydligen har han varit med i Sourze weekend. Någon som läst vad han skrivit?
Nu till Stefan, vad tyckte du om veckan?
😉