Tommy och jag har fått ihop nästan 400 svar på vår undersökning om kärlek och bloggande. Otroligt roligt. Jag hade varit nöjd om vi hade fått ihop 100 stycken om jag skall vara ärlig(och det skall man). Otroliga två tredjedelar av de som svarade var kvinnor. Med tanke på att det i vanliga fall bara är män som skriver kommenterar på Mjukvara.se så förvånar mig resultat.
Slut på undersökningen om kärlek och bloggande! - Mjukvara.seVad händer nu. Tommy och jag skall sätta oss ned och analysera resultaten och inför alla hjärtan på lördag skall resultatet ut. Jag kan inte tala för Tommy men jag har inte kollat siffrorna alls så jag har en hel del spännande data att titta på i veckan. Målet för Tommy och mig är att vi skall bli citerade och uppmärksammade i gammelmedia. Vi får se om vi lyckas med det!
Just det, höll på att glömma, det skall ut ett gäng alla hjärtan presenter till de som länkade till migg inlägg 😉 . Ekologiska godishjärtan skall jag tillägga.