Tre kända dating-appar recenserade

I Simpsons förutspådde Professor Frink på 1970-talet att om datorer i framtiden skulle användas för dating skulle de matcha par så väl att all romantisk spänning skulle försvinna. Riktigt så illa blev det inte, men sajter och appar för dating har blivit populära och har fått många att hitta en själsfrände. Här följer recensioner av tre av de mest kända dating-apparna, för dig som letar efter en speciell person. Vill också passa på att tacka Carl på onlinedejting.se med hjälpen med reaserch till denna artikeln
OkCupid
OkCupid har över tio år på nacken som datingsajt vilket gör dem till en av veteranerna när det kommer till dating online. Dess appar för både iOS och Android är väl fungerande och gör det enkelt att använda OkCupid via sin mobil. Med appen kan man göra mycket av det som man kan göra via hemsidan på ett enkelt sätt, och även om OkCupid erbjuder betald prenumerationstjänst så kan man ändå göra förvånansvärt mycket även med gratisversionen. Ladda ned OkCupids dating app här.
okcupid
Tinder
Tinder är en i grund och botten mycket enkelt dating-app som trots detta blivit populär. Tinder handlar i grund och botten om utseende, vilket trots att det låter ytligt ändå ofta fungerar förvånansvärt väl. Det går väldigt snabbt att skapa en profil och komma igång. Tinder ger förslag på människor i din närhet som kan vara av intresse och sedan väljer du om de är det eller inte. Om sedan den person du sagt dig vara intresserad av är intresserad av dig kan ni börja samtala – annars inte. Enkelheten gör appen mycket lättanvänd och vad gäller matchning så fungerar den förvånansvärt väl. Ladda ned Tinders dating app här:
tinder
Badoo
Badoo marknadsförs kanske inte som en dating-app, men den används ofta för det ändamålet. Det är enkelt att komma igång och liksom med Tinder handlar det mycket om bilder – alltför mycket enligt vissa. Men det är upp till användaren själv att avgöra vad som är det viktiga. Badoo blir på många sätt till vad man gör den till. Den har ett mycket stort antal användare som ger appen ett mycket högt betyg. Det finns dessutom en betalversion tillgänglig med extra funktionalitet. Ladda ned Badoos dating app här.
badoo