flygresor-loggaFlygresor.se:s app från Svenska Resenätverket AB är en app utvecklad för dig som vill hitta bra och billiga flygresor. Appen finns tillgänglig både till Android och iPhone och baserar sig helt enkelt på deras sajt flygresor.se. Appen i fråga gör det den ska och låter användaren söka efter flygresor för att därefter jämföra de alternativ som hittas. Appen har periodvis haft problem med sökfunktionen, men dessa problem ser nu ut att vara uppklarade. Hemsidan som appen bygger på är en av de mest populära prisjämföringssajterna för flygresor, du kan själv kolla på Flyg resor.se .
Bra med appen
Det som är bra med appen är att den gör vad den ska och att ett stort antal flygbolag finns representerade. De flesta sökningar resulterar i ett stort antal alternativ, där skillnaden i både restid och pris kan variera mycket. Informationen som ges är mycket omfattande, vilket faktiskt inte enbart är av godo. Ytterligare en sak som talar för appen är att den inte kostar någonting.
Mindre bra med appen
Det stora problemet med Flygresor är att den försöker presentera för mycket information; på en mobil blir det plottrigt och svårt att skaffa sig någon översikt. I grund och botten så har de tagit sin hemsida och stoppat in den i mobilen (eller på surfplattan). Visst går appen att använda, men det är inte alltid helt lätt.
Vad Google Plays kunder tycker om Flygresors app
Google-play-flygresor-se
Finns till: iOS, Android
Pris: Gratis
Länk till App store för nedladdning av Flygresor.se.s app
Länk till Google Play för nedladdning av Flygresors app för Android