Slö vecka på Mjukvara.se

Jag har haft lite jultempo och inte bloggat så aktivt på Mjukvara.se. I all tysthet har det dock kommit upp några programvaror. Numera kan man ladda ned två packningsprogram från Mjukvara.se. Både Winrar och Winzip. Jag skulle tro att just dessa är de mest spridda.
Under veckan fick jag äntligen upp min installationsguide för Ad-aware. Bara för att upptäcka en designbug. Det är inte julhelgen man vill upptäcka sådant. Då får man vänta på lösningen. Det är bara tomten som jobbar under julen 😉
Under nyårshelgen skrev jag också en nybörjarguide till Flickr. Jag är väldigt nöjd med den. Det var riktigt roligt att skriva om den tjänsten. Det kommer fler artiklar denna veckan om just Flickr.
Hos ovriga it-bloggare har det varit större aktivitet. TKJ lottar ut 100 exemplar av Allt om PC. Skynda er dit och få ett exemplar.
Mjukvara.se önskar er bra veckan och vi sparkar igång på allvar igen på onsdag!