Skype för Iphones är gränslöst populär! - Mjukvara.seSkype är en av världens mest nedladdade programvaror och för några dagar sedan släpptes Skype för Iphones. Såklart blev den omgående den mest nedladdade applikationen från Apple Iphone App Store. Siffran jag hörde var 2 miljoner nedladdningar de två första dygnen.
Jag och min skribent Albert bestämde oss för att testa hur bra den Skype för Iphone är. Så Albert som är fanatiskt Iphone användare ringde till mig från sin Iphone, gratis, till min Skype på min lokala dator. Vi spelade såklart in samtalet så ni alla kan höra hur bra, eller hur dåligt det är. Personligen tycker jag att det är bra kvalite. Man måste nämligen sätta det i relation till att det är gratis och det är rätt mycket trådlös överföring mellan mig och Albert. Det finns en historisk aspekt, för fem år sedan kostade det fortfarande 3-4 spänn i minuten att ringa mobiltelefon till mobiltelefon. Nu ringer Albert gratis till mig. Det är utveckling som heter duga.
Ladda ned min och Alberts test av Skype för Iphone här! Ni kommer höra mig och Albert prata via min dator till Alberts Iphone, gratis. Ni får dessutom höra hur jag låter, inte bara läsa mina ord 😉
Relaterade artiklar
Bästa Iphoneprogram
Skype-gratis internettelefoni
Skype för Iphone