Vill du koppla ihop Twitter med Facebook? Spara lite tid och dela med några till? Såhär gör du:
1. Gå till sökrutan på Facebook. Sök ”Twitter”
Såhär kopplar du ihop Twitter med Facebook - Mjukvara.se2. Det finns en Twitter applikation gjord av Twitter som hjälper dig koppla ihop ditt Twitterkonto med ditt Facebookkonto. Installera applikationen genom att trycka ”Gå till applikationen”, se röd ruta i bild nedan:
Såhär kopplar du ihop Twitter med Facebook - Mjukvara.se3. I nästa sekvens måste du tillåta applikationen och att den hämtar info om dig från Facebook, klicka den blåa knappen med orden ”Tillåt”
4. Ange dina lösenord och användarnamn som du har på Twitter
5. Nu är du igång. Då ser det ut som bilden nedan. Nu kan du tex i det stora textfältet skriva ett budskap. Då uppdateras ditt twitterflöde med detta budskap. Nu måste du göra några inställningar!
Såhär kopplar du ihop Twitter med Facebook - Mjukvara.se6. Till sist måste du tillåta att Twitter ändrar på dina statusuppdateringar på Facebook. Klicka ”Allow Twitter to update your Facebook status” och där godkänner du att Twitter gör det genom att klicka ”Tillåt statusuppdateringar”
Ett varningens ord!Så, nu uppdaterar du Facebook genom Twitter. En sak bör du kanske tänka på. Det är väldigt lätt att man hamnar i en diskussion på Twitter och fullständigt sprutar ur sig uppdateringar och ”snack”. Det betyder att dina vänner på Facebook dränks i uppdateringar. Alla kommer inte uppskatta det. Kulturerna på Twitter och Facebook är annorlunda. På Twitter postar man saker mycket oftare än på Facebook.
Uppdatering:
När jag skrev denna inser jag att jag måste uppdatera den med hur man stänger av sitt Twitterflöde till Facebook.

  1. Gå till inställningar i menyraden överst
  2. Klicka applikationsinställningar
  3. Ta bort Twitterapplikationen

Följ Mjukvara.se!
Vill du följa mig på twitter hittar du mig här. Vill du hellre bara lyssna på mig kan du prenumerera på på Mjukvara.se flöde här. Har du en bra historia om det här med Facebook och Twitter, dela den gärna här
Relaterade inlägg:
Mjukvara.se stora guide till Twitter
Kändisar som använder Twitter