Nu drar jag och fiskar!

Mjukvara.se:s bloggIdag åker jag till ett helt annat ställe på jorden. Ett ställe där man äter fisk varje dag, där ölen smakar som den bara gör i värmen. Frukten är färsk och full av rätt energi. Tjejerna visar mer hud 😉 Jag skall toksegla katamaran, dega i solen med en bok, gå på bröllop och jag skall försöka fiska Blue Marlins. jag hoppas verkligen jag fångar en, en stor en som kämpar emot och hoppar. Som jag sedan kan ge till kocken så jag får äta upp den
Min bloggkompis på Disruptive, Peter, har lanserat sin nya tjänst. MoYuMe. Om ni vill följa mig och se hur det går med mitt fiskande så ladda ned denna klient. Den fungerar nämligen på det sättet att den skjuter ut mina bilder till alla jag känner. Bilder som jag tar på andra sidan jorden! Förhoppningsvis fungerar det att MMS därute. Ni bara addar mig som vän och ni kan följa mig. Den dagen ni ger er iväg för att också fiska Marlins, då kan jag följa er!Nu drar jag och fiskar! - Mjukvara.se
Nu inser jag att ni inte bara vill ladda ned vad som helst. Jag vill försäkra er om att tjänsten är enkel att använda. Bredvid ser ni en skärmdump på hur det kan se ut när programmet är installerat på er desktop. Förhoppningsvis får ni se roligare bilder av mig 😉