Genline är en av Sveriges största tjänster inom släktforskning på nätet. Släktforskning är en stor hobby i vårt land och nätet håller på att förändra även denna hobby. Jag upptäckte detta med släktforskning av en slump i våras och insåg intresset är stort men till skillnad från många andra branscher för man inte så mycket väsen av sig. Därför tyckte jag det var viktigt att belysa denna hobby
Det är därför jag gjort denna intervjun med David Fågelberg. David berättar om sitt intresse för släktforskning, hur Familjeband blev till och hur viktigt detta är med att vi har kontakt med vårt förflutna. Intervjun är 8 min lång och har du ännu inte kommit i kontakt med släktforskning, tycker jag du skall ta dig tid att lyssna på David!

Jag kommer gärna i kontakt med andra släktforskare som kan berätta hur de arbetar med nätet och vill du dela dina tankar kring släktforskning, skriv en kommentar nedan!
Vill ni läsa fler artiklar jag skrivit om släktforskning, så finner ni en sammanställning av alla artiklar på denna kategorisidan om släktforskning online.