Logga för traveas!Att resa kan vara ett litet H-e om man har otur. Vem har inte skällt på SAS eller varit helt utmattad av förseningar. Om jag skall hämta någon, då vill jag inte stå och glo på Arlanda. Om du skall hämta din flickvän kan du inte inte vara där när hon anländer.  Men samtidigt vill man ju inte stå där och glo och vänta heller. Lyckligtvis händer inte detta ofta, tycker jag, men när det händer, då vill jag veta innan. Är mitt plan försenat från Arlanda, då behöver jag inte stressa.Är min flickväns plan försenat, då vill jag fortsätta chilla i min soffa.
Min kompis Jack har byggt en tjänst som gör att du slipper stå där och vänta på din flickvän. Traveas som hans företag berättar för dig om ditt plan är försenat eller om din flickväns plan är försenat genom att hålla dig uppdaterad via SMS. Tjänsten är enkel. Du knappar bara in ditt mobilnummer och väljer vilken flight din flickvän kommer med och Traveas håller dig uppdaterad.
Värt att nämnas är att Jack också är ett föredömme. Traveas har en blogg där man kan följa Traveas utveckling och Traveas tankar om reseindustrin!