Bra gratis antivirusprogram!

Bra gratis antivirusprogram! Det finns faktiskt flera klart användbara gratis antivirusskydd.
Bra gratis antivirusprogram! - Mjukvara.seGratis antivirusprogram har som regel bara skydd mot virus, och saknar både brandvägg och antispyware. Det här varierar så klart mellan programmen, men det kan vara värt att känna till. Programmen är sällan översatta till svenska och det ingår så klart ingen support, eftersom det är gratisprogram. Därför rekommenderar jag inte valet till helt ovana datoranvändare. I övrigt tycker jag att det finns många bra alternativ på gratismarknaden. De ger ett klart godkänt skydd och de passar perfekt för din extradator som du inte vill lägga några pengar på. Mitt förbehåll är att för ovana användare, då tycker jag man skall lägga pengarna på ett köpt antivirusprogram. Anledningen till det är att ovana användare skall inte behöva tänka på det, för man gör inte det som ovan användare av internet. man skall också se det betalda antivirusprogrammet som en försäkring.
De två program gratis antivirusprogram som jag brukar föreslå är AVG Antivirus respektive Avast! Free Antivirus . När du ska ladda ner gratisversionen från antivirusföretagen websdor, titta ordentligt på var du klickar. Företagen försöker att få dig att istället ladda ner en demoversion av fullversionen, eftersom det är den som de tjänar pengar på. Därför är länkarna till gratisversionen ofta lite undangömda. De länkarna du finner här, där laddar du ned gratisversionerna av AVG och Avast
Tänk också att ej ha två antivirusprogram installerade på din dator. De kan hamna i konflikt och därmed ge dig problem med ditt virusskydd. Här finner du en artikel om hur du gör för att avinstallera ett antivirusprogram.