Hur du spelar in Amazon Prime på PC, Mac, iPone och Android

Allt fler använder sina datorer och alla dess program dagligen, speciellt när omständigheterna dikterar att man arbetar hemifrån. Kostnaderna för att använda datorn flyttas därmed från artbetsgivaren till den anställde, då är det extra viktigt att se över vad man kan påverka själv.

Det har inte undgått någon att det senaste året har förändrat hur många utför sina arbeten och speciellt vart arbetet händer. Tidigare var det standard att sitta i stora kontorslandskap på en fast plats där man, tillsammans med sina arbetskamrater, spenderade åtta timmar och levererade ett förhoppningsvis gott resultat. Nu har detta förändrats. Stora delar av befolkningen arbetar i dag på distans, ofta hemifrån.

Det som tidigare endast var vardagsrum, sovrum eller kök är idag lika mycket arbetsplats. I otalet artiklar i olika medier har man kunnat läsa om hur de som arbetar hemifrån ska kunna skilja på arbetstid och fritid när gränserna suddats ut, hur man i en mer isolerad vardag ska kunna få utlopp för sitt sociala behov och hur man vårdar relationen till övriga familjemedlemmar som är i samma situation.

Flera kostnader för hemmajobb

En del har dock försummats av medierna, nämligen kostnaderna för att arbeta hemifrån. Arbetsgivaren ser i de flesta fall till att den anställde har den utrustning som krävs, de olika datorprogram som är viktiga samt att en gynnsam ergonomi upprätthålls vid arbetsstationen.

Vad som sällan nämns är att övriga kostnader som arbetsgivaren tidigare stått för nu flyttats över till den anställde. Mat och dryck är självklara poster där detta hänt, men vad många inte tänker på är sina elkostnader. Låt oss titta närmare på hur dessa kan regleras med ett elavtal som passar den unike anställde genom att använda oss av elavtal24.com och deras tjänster.

Det finns pengar att spara

Den utrustning du använder i ditt arbete drar ström. Ström kostar pengar. Det är verkligen så enkelt. Ett annat antagande vi kan göra är att de pengar du som anställd tjänar på ditt arbete är pengar som du helst hade lagt på något annat. Den som lagt tid och energi på att studera vad de olika elbolagen erbjuder och hur de skiljer sig åt, vet att detta är en djungel. Som konsument har man sannolikt inte tid eller lust att spendera på att läsa det finstilta som energibolagen har skrivit ihop, texter där det finns viktig information.

Elavtal24.com har specialiserat sig på att skapa ordning i det kaos som elmarknaden lätt upplevs som. Som konsument anger du enkelt vilken årsförbrukning du normalt har, för dig som arbetar hemma bör du lägga till ett antal kilowattimmar som motsvarar din arbetstid. Elavtal24.com genererar då, baserat på det värde du angett, ett antal förslag på elbolag som skulle passa dig. Du får se de olika avgifter och priser som tas ut på ett tydligt sätt, om bolaget kan erbjuda förnybarenergi och om de har någon kampanj just nu. Även information om uppsägningstider och vad de har fått för omdöme av andra kunder presenteras.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det definitivt är värt att se över sitt elavtal, att det inte behöver vara speciellt krångligt och att konsumenten, genom elavtal24.com, har möjligheten att ta kontroll över större del av sin ekonomi.