Bästa Antivirus - Upp till 20% Rabatt!

Alla Antivirusprogram innehåller
  • Virusskydd
  • Automatiskt Skydd
  • Föräldrakontroll
  • Svensk Support

Köp AntivirusProgram här och Få unika Rabatter!

Antivirusprogram är en nödvändighet på dagens internet och i princip skall man inte vara på nätet utan antivirusskydd Men vad är då den bästa antivirus mjukvaran? Mängden alternativ är många därute och Mjukvara.se försöker vägleda dig till ett bra antivirusskydd genom att testa Antivirusprogram för Microsofts operativsystem. Du erbjuds även att köpa program till rabatterade priser via Mjukvara.se.

Varje dag utsätts din dator för olika typer av intrång. En bra liknelse är att ett antivirusprogram är som en dörrvakt på krogen. Denna dörrvakt (antivirusprogrammet) ser till att de som går in och ut(all datatrafik till och från din dator) sköter sig. Så fort de börjar bete sig illa är antivirusmjukvaran där och kastar ut eller fängslar missdådarna (datavirusen). Utan ett virusprogram skulle de som vill dig illa ganska omgående ta över din dator eller skada dig på något sätt.

Top 5 bästa Antivirusprogram för Windows på svenska

1
Läs vår Recension om Kaspersky Antivirus
Kaspersky Internet Security 2011 är ett mycket trevligt  antivirusprogram. Det hjälper dig att få ett mycket gott skydd och är ett av de mest välrenommerade antivirus- programmen som finns på marknaden. Programmet är lättanvänt, på svenska(Svensk Support) och prisvärt. Använder du rabattkoden 10OFFKAS2011 när du köper programmet får du 10% rabatt som läsare av Mjukvara.se
2
Läs vår Recension om F-Secure Antivirus 2011
F-Secure Internet Security 2011 är ett väldigt bra antivirusprogram och heltäckande skydd för din dator. Detta är Mjukvara.se:s favorit säkerhetsprogram! Speciellt passar det användare som inte vill tänka så mycket på säkerhet när de är online. Programmet jobbar i bakgrunden på flera olika sätt för att skydda dig när du är online. Programmet är också prismässigt förmånligt! är du en vanlig internet användare av internet är F-Secure ett bra val.
3
Läs vår Recension om Norton 360 Antivirus
Norton 360 version 3 är Symantecs breda säkerhetsprogramvara. Programmet är utvecklat för att skydda dig mot de kända hoten och att vara lättskött av ovana internet användare. Historiskt har Symantec fått mycket kritik för att göra tunga program som kräver mycket systemresurser. Så är inte fallet längre. Norton 360 är ett bra exempel på det.
4
Läs vår Recension om Antivirus från ZoneAlarm
Att skydda sin dator är en självklarhet och därför bör du som är säkerhetsmedveten användare skydda din dator med ZoneAlarm. ZoneAlarm AntiVirus är ett starkt antivirusprogram som kommer från ett företag som heter CheckPoint och är känt för många olika skyddsprodukter såsom antispyware, brandväggar och anda kvalitativa virusprogram.
5
Läs vår Recension om Bitdefender Antivirus
För dig som behöver det kraftigaste virusskyddet till ett oslagbart pris, är BitDefender Antivirus 2008 rätt val. BitDefender Antivirus 2008 är ett utmärkt antivirusprogram som är otroligt kraftfullt och det är
lovprisat i recensioner världen över.

Att Köpa Bästa antivirusprogrammet försöker Mjukvara.se hjälpa dig med. Ett antivirusskydd är viktigt av två skäl. Dels måste du skydda din egna dator och all information på din dator. även för de individer som inte har någon data att skydda så är det lämpligt att man har ett antivirusprogram installerat. Det är nämligen så att de koder du använder till din internetbank eller andra inloggningar, kan stjälas. Så även om du inte har någon värdefull information på din dator så måste du skydda dig.

En annan anledning till att skydda sig mot datorvirus är att blir din dator smittad av en hacker, sprider du smittan vidare. Dels är det såklart pinsamt att smitta sina affärsbekantas datorer men det handlar om digitalt hyfs också. Om du är duktig på att skydda dig, laddar ned och köper ett antivirusprogram, så blir hela webben säkrare.

Ovana internetanvändare bör skydda sig med antivirusskydd som kostar pengar. Anledningen till detta är att de ovana användarna har inte insikterna om hur man skall bete sig på nätet och hur man skall skydda sig. Antivirusprogrammet gör då jobbet åt dig att skydda dig mot olika hot, som virus, Phising osv. Vana användare kan oftast nöja sig med ett gratisprogram för anti virus program. Speciellt om man inte lagrar så mycket information lokalt på sin dator som man vill skydda! På engelska benämner man antivirusprogram som Antivirus Software.

Gillade du Mjukvara.se test av Virus skydd, länka hit eller dela denna sidan om Windows Antivirus på Facebook.


Experten svarar på dina Antivirusfrågor
Christain Rudolf Skrivet av Christian Rudolf
Christian Rudolf är expertskribent här på Mjukvara.se han svarar på alla dina frågor.
 
LÄSARFRÅGA FRÅN 13443

Läsarfråga:Jag uppmanas avinstallera alla andra antivirusprogram när jag försöker installera Antivirusprogram?

Läsarfråga: När jag installerar mitt nya antiviruspgrogram, uppmanas jag avinstallera alla andra antivirusprogram. Gäller detta även Adaware Antispionprogram?

Redaktionen: Det finns alltid risker att ha flera skyddsprogram installerade samtidigt. I normalfallet skall man bara ha

ett antivirusprogram installerat på sin dator. Jag frågade Lavasoft(som skapat programmet, AdAware och enligt dem skall

det funka med att köra AVG:s antivirusprogram och Adaawares gratis spionprogram. Jag skulle ändå undvika att göra detta då det kan komma uppdateringar av programmen som man väljer att installera(Man skall alltid ha den senaste versionen installerad av säkerhetskäl) som då kan hamna i konflikt med varanda

Läs fler läsarfrågor om Antivirus

Ovana internetanvändare bör skydda sig med antivirusskydd som kostar pengar. Anledningen till detta är att de ovana användarna har inte insikterna om hur man skall bete sig på nätet och hur man skall skydda sig. Antivirusprogrammet gör då jobbet åt dig att skydda dig mot olika hot, som virus, Phisning osv. Vana användare kan oftast nöja sig med ett gratisprogram för anti-virus. Speciellt om man inte lagrar så mycket information lokalt på sin dator som man vill skydda! Så download a antivirus trial.

För er som använder Mac, ni behöver ännu inte tänka så mycket på ett virusskydd för Mac. Macdatorer är väldigt tåliga mot antivirus för, så få hackare bryr sig om macdatorer.

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se Antivirus sida!

VideoGuider Antivirus
VideoGuide Stuxnet Förklarat Stuxnet är ett datorvirus man diskuterat det senaste året i datorsäkerhetsvärlden. Anledningen till det är att detta virus beter sig helt annorlunda och riktar sig mot datorer som styr olika typer av maskiner och processer inom industrin. Troligen är detta virus inte utvecklat av en hackare i en källare. Det är aldeleles för komplext och kostat mycket pengar att utveckla. Det är istället ett land som utvecklat det för att sabotera någon fabrik i ett annat land. Man spekulerar i att det är Israel och USA som försökt fördröja Irans kärnvapenprogram. Något som man också verkat lyckats med. För er som vill lära er mer, har Symantec gjort ett experiment, där man infekterat en dator som styr en maskin med Stuxnet för att visa vad som händer. Den industriella processen stannar inte som ni ser.

Nyheter om Antivirus
Windows Defender ditt backup antivirus
I förra veckan avslöjade McAfee resultatet av...

Kan datorintrång kosta människoliv?
En ny undersökning visar att en betydande del...

Olympiska spelen utnyttjas i spamkampanjer!
De olympiska spelen i London närmar sig med...

Yahoo! läckte säkerhetsnyckel!
Yahoo! har i den gångna veckan lanserat sitt...

Spion-app tillhandahålls på Google Play!
Smarttelefonappar som spionerar på användarna...