Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Xenoblade Chronicles släpptes för Wii-konsolen 2010 med stora ambitioner. Tyvärr fanns det många brister gällande grafiken och de tänkta funktionerna, något som har förbättrats på Nintendo Switch. Xenoblade Chronicles Definitive Edition kommer med skarpare texturer, ett finare gränssnitt och överlag bättre karaktärer som ger intrycket av en helt förnyad spelvärld.

I spelet sätts du I Shulks och hans kompisars skor när de kämpar mot Mechons, som är en maskinras som kommit att överta världen. Under spelets gång ska du och dina lagmedlemmar strategiskt genomföra strider i realtid samtidigt som ni reser genom den enorma världen. Det är ett spel med välskrivna karaktärer och en fascinerande berättelse som får en att aldrig vilja sluta spela.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition är ett otroligt roande spel som definitivt bör tilläggas i vilken Nintendo Switch spelkatalog som helst. Läs mer om spelet i vår recension av Xenoblade Chronicles Definitive Edition nedan.

RPG- och actionspel med en twist

Xenoblade Chronicles Definitive Edition är ett RPG- och actionspel med en twist. I spelet kan man forma lag bestående av tre karaktärer, där spelaren styr den ena karaktären och de andra två karaktärerna styrs av artificiell intelligens (AI). Orders kan ges till de AI-styrda karaktärerna, men den artificiella intelligensen sköter jobbet riktigt bra själv. Ett unikt koncept som vi älskar.

Dessutom kan man uppgradera sitt lag under äventyrets gång genom att välja utrustning, förbättra deras vapenfärdigheter och använda förmånsgivande juveler.

Det finns massvis av lager i striderna och andra mekaniker som gör Xenoblade Chronicles Definitive Edition till ett otroligt fartfyllt och underhållande spel.

Xenoblade Chronicles Definitive Edition för Nintendo Switch

I det stora hela erbjuder Xenoblade Chronicles Definitive Edition en fantastisk upplevelse från början till slut. Med en berättelse som får en att skratta och gråta samtidigt, fantastisk grafik och moderna spellägen, är detta Switch-spel ett spel som alla borde uppleva. Läs mer om spelet på Nintendos hemsida.