headweb logoHeadweb är en svensk hyrfilmstjänst. Istället för att ladda ned film eller köpa DVD:er, loggar du bara in och ”hyr” filmen på Headweb. Du slipper ta dig ut i snön och pulsa hela vägen till hyrbutiken. Enkelt och smidigt och till rimliga priser
Andreas Vural på Headweb har den stora vänligheten att dela med sig av 100 gratiskoder för att hyra filmer. Med varje kod kan du hyra en film gratis på Headweb. Dessa kan du enkelt ge bort eller om du hellre vill använda dem själv att se video i julmyset.
Såhär gör du för att få en gratiskod till Headweb för att se film:
Om du är bloggare:
Skriv en blogpost och tipsa om denna tävling från Headweb. Berätta varför du gillar film. Därefter mailar du mig din blogpost på Rudolf kanelbulle mjukvara.se så får du  fem gratiskoder så du kan se fem filmer på Headweb(värde ca 200 SEK)
Om du är läsare av Mjukvara.se:
Skriv en kommentar där du berättar varför du gillar film och tipsa dina vänner på Facebook om denna tävlingen. Därefter mailar du mig på Rudolf kanelbulle mjukvara.se. Då kommer jag maila dig en gratiskod(värde ca 40 SEK) till dig så du kan njuta av en bra film under julen på Headweb.
God Jul önskar Christian och Headweb!