Twitter lanserar idag en ny funktion för att du lättare skall kunna hitta personer att följa som är intressanta för dig. De kallar funktionen: ”Suggestions for You”. Denna algoritm bygger på vem som följer dig och vem som följer den personen som kan vara intressant för dig att följa. Denna funktion skall finnas under fliken ”Find People” på ditt twitterkonto. Tyvärr verkar den ännu inte hunnit till min profil och troligen är jag ännu inte ensam om att inte kunna hitta den. Nedan finner ni Twitters bild på funktionen:
Upptäck vem du skall följa på Twitter - Mjukvara.seDu kommer även att när du lägger till nya följeslagare på Twitter att få rekommendationer avseende fler intressanta personer att följa. Personer som liknar den du redan lagt till. Då kan det se ut såhär:
Upptäck vem du skall följa på Twitter - Mjukvara.seFollowers är extra viktigt på Twitter
Twitter är inte alls lika lättillgängligt som andra sociala media. Det är nämligen så att Twitter blir roligt först när du har 50-100 pers att följa och ungefär lika många som följer dig. Det är nämligen först då du får till diskussion. Därför är denna funktionen viktigt. Det kommer göra Twitter lite mer lättillgängligt för nya användare
Källa
Andra artiklar i ämnet Twitter
Mjukvara.se guide till Twitter
Fler sätt att få Followers på Twitter