Såhär tar du bort Antivirus Pro 2010

Antivirus Pro är en trojan som som kommer i formen av att förfalskat antivirusprogram. Man tror helt enkelt att trojanen är ett säkerhetsprogram och när trojanen varnar för att din dator fått virus, följer du instruktionerna och köper en fullständig version/licens av ”antivirusprogrammet, för att få bort otyget från din dator.  Det är dock ”antivirusprogrammet” som är otyget du fått.
Väljer du att ignorera programmet så kommer trojanen att kapa din webbläsare och skicka dig till olika sidor fyllda av annonser. Trojanen kommer också förhindra olika säkerhetsprogram från att installeras som kan vara ett hot mot programmet.
Såhär tar du bort Antivirus Pro 2010
Lyckligtvis är det ganska enkelt att ta bort programmet. Här finner du en fil att ladda ned till din dator, gratis som tar bort otyget från din dator.
Jag vill betona att vissa spyware trojaneroch virus är så aggressiva att de kommer försöka förhindra att du kan ladda ned ovanstående program och avinstallera trojanen. Det kan också vara så att du har annan skadlig kod i din dator utan att du vet om det, som kan göra en avinstallation av Antivirus Pro 2010 svår.
Vill du skydda din dator, kolla vilka antivirusprogram Mjukvara.se gillar!
Skärmdump för trojanen Antivirus Pro 2010

Såhär tar du bort Antivirus Pro 2010 - Mjukvara.se

Vill du få mer nyttig info hur du hanterar spywareinfektion, datorvirus, tips och trix kring programvaror, så prenumererar du på Mjukvara.se:s feed här!