Ganska få internetanvändare vet att man bara skall ha ett antivirusprogram installerat åt gången. Detta betyder att du måste avinstallera ditt nuvarande antivirusprogram. Detta kan leda till problem för de är byggda för att inte avinstalleras och eftersom dagens program måste skydda mot mycket, integreras det långt in i ditt system.
Detta leder till problem när du avinstallerar programmet. Du använder troligen Windows egna avinstallationsrutin och när du installerar det nya programmet, då vill det inte installeras för det hävdar att du ännu inte avinstallerat ditt förra virusprogram.
Då måste du ta i med hårdhandskarna. Det finns ett program som heter Appremover. Detta program är gratis att använda och med hjälp av Appremover kan du ta bort de sista resterna av ditt första antivirusprogram.
Nedan har ni en bild av programmet när det avinstallerar program. Det är  så enkelt att ni bara laddar ned, installerar och scannar. Programmet gör nästan allt!Såhär avinstallerar du ditt virusprogram! - Mjukvara.seRelaterade inlägg
Ladda ned Appremover
Stor guide till att avinstallera antivirusprogram
Om denna bloggposten hjälpte dig med ditt problem kan du lägga till mjukvara.se i ditt rss flöde och få fler nyttiga tips genom att klicka här