Ovpn: En topprankad vpn-tjänst med utmärkta funktioner

Om du letar efter en välrenommerad VPN-tjänst som erbjuder utmärkta funktioner till ett överkomligt pris är Ovpn ett utmärkt alternativ. Deras loggfria policy garanterar din integritet och deras kundsupport är kunnig och hjälpsam. Med ett stort antal servrar i 19 länder kan användare få tillgång till SVT Play, TV4 Play, svenska Disney+, HBO Max Sweden och amerikanska Netflix utan problem. Tjänsten erbjuder också en pengarna-tillbaka-garanti och gratis provperiod.

Vad är Ovpn?

Ovpn är en domstolsbeprövad VPN-tjänst som erbjuder säkert internet utan lands- eller streamingrestriktioner och där annonser inte längre följer dig i alla dina rörelser. Ovpn kämpade i domstol för att utmana ett informationsföreläggande när användarinformation begärdes från oss, på grund av vår strikta policy om att inte logga information. Med ett totalt ägande av infrastrukturen, transparent företag och villkor samt extremt kunnig kundsupport gör Ovpn till ett utmärkt val av VPN-tjänst. Ovpns sajt är helsvensk och använder sig inte utav Google Translate-översättning som vissa andra vpn-tjänster, vilket passar dem som tycker det känns osäkert med tjänster där all kontakt sker på engelska. Ovpn har också flera olika betalalternativ, bland annat via bitcoin och kontant, för att användarna ska ha möjlighet att vara anonyma.

Vad Ovpn erbjuder

 • En loggfri policy som säkerställer din integritet.
 • Inga virtuella maskiner eller hyrda servrar.
 • Kundsupport som är kunnig och hjälpsam.
 • Ett stort antal servrar i 19 länder.
 • Tillgång till SVT Play, TV4 Play, svenska Disney+, HBO Max Sweden och amerikanska Netflix utan problem.
 • En pengarna-tillbaka-garanti och gratis provperiod.

Ovpn erbjuder ett brett utbud av funktioner, tillgångar och tjänster. En av de bästa funktionerna som erbjuds av Ovpn är deras krypteringsteknik. Den ger en avancerad nivå av säkerhet och skydd när du surfar på webben, vilket gör det praktiskt taget omöjligt för hackare att komma åt dina data. De har också en strikt policy om att inte logga, så dina aktiviteter förblir privata även när du använder deras tjänst. En annan bra funktion är att de stöder alla större operativsystem, inklusive Windows, MacOS, iOS, Android, Linux och routrar.

Hur man använder Ovpn

Att använda Ovpn är enkelt eftersom det bara tar några minuter att skapa ett konto. För att använda Ovpn behöver du bara gå till deras webbplats, registrera dig för ett konto och ladda ner programvaran. När du har installerat programvaran kör du den och anger dina inloggningsuppgifter. När du är inloggad väljer du en server och klickar på ”ansluta”. Det var allt – du är nu säkert ansluten till internet. Du kan sedan surfa på internet, strömma videor eller komma åt webbplatser som är begränsade i ditt land.

Månadskostnaden för Ovpn är vid ett årsabonnemang 49kr, och då ingår fem samtidiga enheter och extratjänsten Multihop. Man kan också få ett månadsabonnemang för 100kr eller ett halvårsabonnemang för 69kr, men då med lite färre fördelar.

För- och nackdelar med att använda Ovpn

Fördelarna med att använda Ovpn är många. Det finns dock såklart också vissa nackdelar med att använda Ovpn.

Fördelar

 • Utmärkta funktioner och tjänster.
 • Prisvärd och säker tjänst.
 • Brett utbud av servrar.
 • Säkert internet utan begränsningar för land eller streaming.
 • Loggfri policy – du slipper bli spårad.
 • Bra kundsupport.

Nackdelar

 • Vissa användare har klagat på de hastigheter som erbjuds av Ovpn.
 • Tjänsten fungerar inte på alla enheter.
 • Trots att kundsupporten har fått bra recensioner finns det också en del som har haft problem med att få svar på svårare konfigurationsfrågor.
 • Det är en betaltjänst.

Vem skulle ha nytta av att använda Ovpn?

Alla som vill ha en säker, privat och obegränsad internetanslutning kan dra nytta av Ovpn. Deras loggfri policy garanterar din integritet och deras kundsupport är kunnig och hjälpsam. Med ett stort antal servrar i 19 länder kan användare få tillgång sina svenska tjänster även i andra länder.

Det finns ett antal andra VPN-tjänster som också erbjuder ett stort antal funktioner och fördelar. Några av de mest populära VPN-tjänsterna är NordVPN, ExpressVPN och CyberGhost. Även om var och en av dessa VPN-tjänster har sina egna unika fördelar har de också vissa nackdelar. NordVPN har till exempel ett stort antal servrar, men deras kundsupport är inte lika hjälpsam som Ovpns. En VPN-tjänst som är likvärdig med Ovpns är dock det finska vpnsuomi.net.

Slutsats

Ovpn är en topprankad VPN-tjänst med utmärkta funktioner, ett överkomligt pris och ett brett utbud av servrar. Deras loggfri policy garanterar din integritet och deras kundsupport är kunnig och hjälpsam. Med en pengarna-tillbaka-garanti och en gratis provperiod gör de det enkelt att prova sin tjänst. Även om vissa användare har klagat på de hastigheter som OVPN erbjuder, fungerar tjänsten med de flesta enheter och har fått positiva betyg från användarna. På det hela taget är OVPN ett utmärkt val för alla som vill ha en säker och privat internetuppkoppling!