Mjukvara.se nu på Bloggy

Mjukvara.se nu på Bloggy - Mjukvara.seMikrobloggande är fortfarande en rätt marginell företeelse i vårt samhälle, dock skulle jag gissa att den växer lika fort som Piratpartiet för närvarande. I förra veckan publicerade Mjukvara.se en kom igång guide till Bloggy och för att till fullo täcka ett ämne bör man ju gräva ned sig i det.
Bloggande i sig börjar ju bli lite av en folksport. Jag tror experterna talar om 400-500000 bloggar i Sverige idag. Men bloggande är inte för alla. På vissa plan är det fortfarande lite tekniskt och man måste liksom ligga i för att det skall hända något. Här har Mikrobloggande och Bloggy en stor funktion att fylla. Fler kommer hänge sig åt denna snabba kommunikationsform, för att det är enkelt, roligt och alla kan vara med. Här har Bloggy en stor funktion att fylla. Jag tillhör nämligen dem som tror att det lokala alternativet inte alls är dött i vår globala  värld.
Bloggy drivs av min Kompis Jonas Lejon. En av sveriges mest produktiva tekniker. Jag vill ju gärna att han skall lyckas med Bloggy också såklart. Så nu är Mjukvara.se med i Bloggytriben! Här finner du Mjukvara.se feed på Bloggy
Så vad använder ni ert Mikrobloggande till? Vad är nyttan för er? skriv en kommentar och berätta!
Gillade du denna så lägg till Mjukvara.se i din rssläsare här!