Har det varit aktivitet här på Mjukvara.se! Faktum är att jag förvånas över aktivitet på sidan. Jag trodde folk skulle engagera sig i tomten och inte sitta och söka i Google på olika säkerhetsbegrepp. Trafiken har gått upp mycket kraftigt på Mjukvara.se den senaste veckan.
Så vad har hänt? Jag söker någon som kan skriva om min Iphoneartikel. Hitintills har det inte dykt upp en lämplig kandidat. En film ni inte bör missa är den som MyWot har gjort om hur fejkade säkerhetsprodukter tar över din dator.
Jag tog mig tid att lansera en ny funktion här på Mjukvara.se Varje vecka skall vi rekommendera en ny relevant sida på Mjukvara.se. Så äger du en sida som är intressant, tveka inte att höra av dig. Jag kan verkligen inte säga att jag har koll på alla sidor. För att se funktionen, kolla första sidan, till vänster
Jag har också bloggat om en graf från MyWot som visar att det är väldigt vanligt att sidor där man laddar ned Mjukvaror, sprider virus och annan ondsint kod. DÄr har du en stark anledning till Mjukvara.se behövs. Här skall man inte fylla sin dator med otrevliga saker. Här skall man få hjälp och information
Under veckan har jag också lagt upp info om en programvara som heter WOT. Det är en programvara som fungerar som ett ”trafikljus” dvs den visar rött eller grönt innan du går in på en sida, dvs om den är en säkerhetsrisk eller inte. Ett bra program för ovana internetanvändare. Jag har också tagit mig tid att uppdatera recension på en av backuptjänsterna, Storegate. Den recensionen är nu mer detaljerad och informativ.