Ladda ned nya Ad-Aware före alla andra! - Mjukvara.seImorgon släpper Lavasoft en ny version av sin Mjukvara Ad-Aware. De har döpt den till Ad-Aware Anniversery Edition. I år är det 10 år sedan programvaran Ad-Aware släpptes och programmet har laddats ned otroliga 350 Miljoner gånger.
Lavasoft erbjuder fortfarande en gratisversion av sin programvara. För att vara gratis är det väldigt bra och en av Mjukvara.se absoluta favoriter. I denna versionen har man gjort några förbättringar som tycker bör nämnas

  • Man har gjort programvaran mycket snabbare och lättare. Detta anstränger din dator mer och du märker mindre av Ad-Aware. Enligt Lavasoft själva använder Anniversy Edition bara en fjärdedel så mycket minne som den tidigare versionen.
  • Lavasoft har installerat något som heter Ad-Watch Live. Denna funktion skyddar din dator innan den blir infekterad.

För er som vill fördjupa er så kan ni ladda ned Lavasofts produktbeskrivning för gratis Ad-Aware här. Den nya versionen av Ad-Aware laddas ned här. Mjukvara.se har uppdaterat sin recension av Ad-Aware.
Tyvärr är inte denna versionen på Svenska utan Engelska. Lavasoft har dock planer på att lansera en svensk version av programvaran under året.
Övriga inlägg om Ad-Aware:
Skall du använda en betalversion eller en gratisversion av Ad-Aware.
Ad-Aware installationsguide