Hur man spelar in musik från Amazon Music på Windows-datorer

Amazon Music är en tjänst för musikströmning där användare kan lyssna på olika låtar och album online. Det är den perfekt plattformen för att strömma musik när du t.ex. ska spela på online-casino eller bara koppla av i hängmattan. Tjänsten är tillgänglig på en mängd olika enheter, inklusive smartphones och surfplattor, men den här guiden fokuserar på hur man spelar in musik från Amazon Music på Windows-datorer. Nedan guidar vi dig hur du går tillväga för att spela in musik från Amazon music med Audials Music. Vill du läsa mer om Audials Movie har vi en artikel om det också.

Följ dessa steg för att installera Audials Music

1. Ladda ner och starta spelaren på en Windows-dator. Registrering krävs inte.

2. Börja spela upp musik i appen Amazon Music.

3. Klicka på brickan ”Amazon Music” i Audials Music och välj ”Spela upp medan du spelar”

4. Audials Music konverterar automatiskt Amazon Music till MP3 med 5x hastighet på din dator Ljudströmmen från Amazon Music spelas in automatiskt och musiken sparas som enskilda MP3-filer. Det är allt! Nu vet du hur du spelar in Amazon Music till MP3.

Med de förkonfigurerade inställningarna i den här Amazon Music-inspelaren kan du spela in och bevara ljud från de mest populära streamingtjänsterna. Programmets tre olika strömningsmetoder kan användas för att fånga upp alla andra ljud. Med förkonfigurerade inspelningsalternativ har Audials programvara ofta vunnit priser från facktidskrifter och är därför avgudad av miljontals människor över hela världen.

Gå till Amazon Music idag och börja spela in den musik du vill ha!

Spela in musik från Amazon music med Audacity

För att spela in Amazon Music på Windows-datorer måste du använda ett inspelningsprogram från tredje part. En av de mest populära är Audacity, som är gratis och lätt att använda. När du har Audacity installerat öppnar du det och klickar på ”File” och sedan ”New” Du vill sedan välja ”Audio Recording” (ljudinspelning) från rullgardinsmenyn. Därefter klickar du på den röda knappen ”Record” (inspelning) i det övre vänstra hörnet av Audacity och börjar spela upp Amazon Music. När du är klar klickar du på knappen ”Stopp” och sparar inspelningen som en MP3-fil.

Till att börja med öppnar du Amazon Music och hittar låten eller albumet du vill spela in. När du har hittat låten klickar du på de tre prickarna i det övre högra hörnet av låtens kakel. Härifrån väljer du ”Share” (dela) och sedan ”Copy Link” (kopiera länk).

Nu när du har länken till låten öppnar du din webbläsare och klistrar in länken i adressfältet. När du har gjort det trycker du på Enter och låten börjar spelas upp.

Öppna sedan Audacity, som är ett gratis program för ljudinspelning. I Audacitys huvudfönster väljer du ”File” (fil) och sedan ”Open” (öppna). Detta kommer att öppna ett fönster med filutforskare där du måste hitta och välja den låt du vill spela in.

När låten har laddats in i Audacity kommer den att börja spelas upp automatiskt. För att börja spela in trycker du på den röda inspelningsknappen i Audacitys huvudfönster. När du har spelat in färdigt trycker du på Stop-knappen för att avsluta inspelningen.

Nu när du har spelat in låten är det dags att spara den. För att göra detta väljer du ”File” (fil) och sedan ”Export” (exportera). Detta kommer att öppna ett sparfönster där du måste ange ett filnamn och en plats för din exporterade fil. När du har gjort det klickar du på Save och din nya inspelning kommer att sparas!

Hur gör jag för att ladda ner låtar från Amazon Music med Android?

Din Amazon Music Unlimited och din Prime Music-prenumeration ger dig möjlighet att ladda ner låtar för att spela upp dem offline på en Android- eller iOS-mobilenhet. Det finns dock några begränsningar:

Du måste installera Amazon Music-appen på din Android- eller iOS-enhet. Det är inte möjligt att exportera den nedladdade musiken till andra appar eller att överföra till andra enheter. Musiken kan inte kopieras till CD-skivor etc.

Kan jag ladda ner låter från Amazon music på mac?

Det går självklart att ladda ner låtar direkt i Amazon music-appen, men inte till din Macbook eller PC.

Sammanfattning

Om du vill spela in Amazon Music på din dator kan du använda ett program som Audials Music. Med Audials Music kan du spela in musiken som spelas i Amazon Music och spara den som en MP3-fil. Audials music recorder är ett utmärkt verktyg för detta ändamål.

För att ladda ner låtar från Amazon Music till din Android- eller iOS-enhet måste du först installera Amazon Music-appen. När den är installerad kan du ladda ner låtar för uppspelning offline. Det finns dock vissa begränsningar som du måste tänka på innan du laddar ner.