Hur man kommer igång med Twitter-Videoguider!

Twitter är en tjänst som fascinerar mig, mycket mer än Facebook. Om jag skall vara ärlig avfärdade jag denna tjänst länge. Jag är ju egentligen ingen social media galning utan har helt andra intressen. Så jag var långsam med att komma igång. När jag väl fick lite styrfart på min Twitter profil, då dröjde det inte länge innan jag var beroende, eller passionerad förälskat i Twitter. Jag har numera släppt Facebook privat och hänger mig åt Twitter och WordPress enbart.
Idag har jag en lugn och skön söndag och hängde på Youtube, letade efter intressanta filmer och spontant blev det ordet Twitter det jag letade på. I vanliga fall finner man mest videos på engelska men för Twitter fanns det mycket intressant material på svenska som jag här vill dela med mig av.
Riina Reivala är inte en kvinna som jag känner men hon har gjort en ganska omfattande videoinstruktion för hur man kommer igång med Twitter. Den är mycket detaljerad och därmed lite lång. Vill du komma igång med Twitter och vill få allt förklarat är detta en väldigt bra video och väl värd 10 min av ditt liv!

Kreatör:Riina Reivala
En kortare kom igång guide för Twitter har Marcus Zacco gjort. Denna video fokuserar på själva startförfarandet!

Kreatör Marcus Zacco Ni kan även kolla in hans websida som heter TwitterTips för fler videos!
Andra blogposter om Twitter på Mjukvara.se
Kom igång med Twitter
Twitter tjänster som bygger på Twitters API
Hur de nätkriminella agerar på Twitter
Mig hittar ni på Twitter här .Om du ännu inte upptäckt Twitter men ändå vill följa mig, så du enkelt prenumerera på på Mjukvara.seHur man kommer igång med Twitter-Videoguider! - Mjukvara.se genom att klicka på den oranga symbolen.