Apple är en av de största och mest populära tillverkarna av stationära och bärbara datorer, telefoner och surfplattor. Det är få produkter på jorden som har en lika hängiven kundkrets som Macintosh. Kundkrets är inte ens ett starkt nog ord, att vara en Mac användare är en identitet för många som är lika stark eller starkare än många familjeband. Mac-användare utmärker sig genom att de ofta är kreativa, humoristiska och strävar efter att vara unika. Att de också oftast har välbetalda jobb inom media och IT, har kanske också något att göra med hur stark brandet Mac lyckats växa till. Den lite saftiga prislappen för en Mac har skapat den exklusivitet som det innebär att ha PowerBook, iBook, MacBook eller MacBook Pro, och inte en generisk PC eller Android.
Men prisklassen på Mac-produkter är förstås inte alltid bara ett kvalitetsmärke. Ibland kan det vara orsaken att du väljer bort en kanske bättre och säkrare produkt och istället köper en laptop av ett annat märke för halva priset. Om du är en av dem som inte är fanatisk följare av Mac kan det vara svårt att motivera att Apple-designen så starkt ska diktera pris för ditt nästa inköp av en dator.
Men det finns en lösning på det som både är bra för din plånbok och miljön! Du kan köpa din Mac begagnat hos en återförsäljare som exempelvis https://www.bluecity.se/apple  och få det bästa av två världar! På Blue City hittar du ett stort utbud av begagnade Apple-produkter och tillbehör. Eftersom det är tal om begagnat så kan du välja mellan att köpa produkten i perfekt skick, gott skick eller rimligt skick utifrån behov och budget. Blue Citys duktiga tekniker genomgår också produkterna noggrant innan de går vidare till försäljning på sajten och de erbjuder även 14 dagars ångerrätt om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med ditt köp.
Genom at köpa begagnat så får du inte bara mer värde för dina pengar och en möjlighet att köpa ditt favorit-brand Apple, du har också gjort ditt för att bespara miljön. När du köper begagnat minskar du elektroniken som slängs på soptippar och besparar naturen från resurser som det skulle tagits för att producera nya produkter. Mindre skog måste avverkat, mindre mängd farliga ämnen från marken behövts ta upp och koldioxidutsläppen minskats!
Med ett genomtänkt köp kan du alltså göra ditt både för framtiden och få din nästa Apple-produkt.