Antivirus pro 2010 är en trojan. Just denna trojan infekterar din dator och får det att se ut som om programmet är ett antivirusprogram. Utmärkande för Antivirus pro är att programmet berättar för dig att din dator är infekterad och att du skall uppgradera till deras betalversion för att programmet skulle ta bort dessa ”Virus”. Utöver detta så kapar programmet din webläsare och skickar dig till olika sidor med annonsering på, vare sig du vill eller inte.
Utmärkande för Antivirus Pro 2010

  • Ändrar inställningar i din webläsare
  • Visar annonsering
  • Indikerar att din dator är infekterad trots att den inte är det
  • Den hindrar dig från att ladda ned antivirusprogram för att ta bort det

Allvarlig spridning
Antivirus 2010 är trojan som fått ganska mycket spridning. Faktum är att problemet är så stort att antalet sökningar påverkar Google suggest. Google suggest är de förslagen du får upp när du börjar skriva ett sökord i Google. Nedan ser du en skärmdump på en sökning på Antivirus. De förslagen bygger på vad som är populärt, vad människor söker på just nu!
Antivirus Pro 2010! Vad är antivirus Pro 2010? - Mjukvara.seNedan finner ni en skärmdump av trojanen Antivirus pro 2010!
Antivirus Pro 2010! Vad är antivirus Pro 2010? - Mjukvara.seRelaterade inlägg:
Ta bort Antivirus pro 2010
Vill du få mer information om trojaner och spyware som Antivirus pro 2010, kan ni följa mjukvara.se i er rss läsare genom att prenumerera på får feed!