Appmagasinet – all information om appar samlat på ett och samma ställe

Spara pengar med hjälp av erbjudanden och rabattkoder

Med ett ständigt växande utbud av nya appar och spel så kan det ibland vara svårt att veta vad som är värt att ladda ner och vad som bara tar upp onödigt utrymme på din telefon. Detta kanske framförallt när det gäller spel.

Det var inte så länge sedan som mobiltelefoner var allt annat än vardag och de få som hade en mobil fick nöja sig med att spela spel så som Snake. Men åren har rusat iväg och nu är det svårt att hitta någon som inte har en eller kanske till och med två eller fler mobiltelefoner och surfplattor i sin ägo. Självklart har även utvecklingen av dessa telefoner nått långt sedan Snakes dagar och det inkluderar både spel och appar. Tvärtom så står vi nu istället inför ett i många fall överväldigande utbud av spel och appar att välja ibland. Och med att ständigt växande utbud så kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Vad är egentligen värt att ladda ner och vad kommer bara att ta upp en massa onödig plats på din telefon? Det är här som Appmagasinet kommer in.

Vad är Appmagasinet?

Appmagasinet tog sin början för nära 10 år sedan och började som ett nyhetsbrev om olika appar för olika iOS-enheter. Sedan dess har det växt för att inkludera även andra enheter, oavsett märke.

Förutom lite ”nyttigare” appar som kan hjälpa dig med vardagsbestyren så hittar du kanske framförallt recensioner om olika spel som du kan hitta i din telefons eller surfplattas appstore. Till skillnad från många andra recensioner som du hittar online så är dessa recensioner skrivna av spelare för spelare. Och även om de accepterar sponsring från tid till tid så är det deras personliga åsikt som du tar del av och ingenting annat.

Spelbloggen.se

En systersida till Appmagasinet där du kan hitta både nyheter och artiklar om spel som sträcker sig allt ifrån esport till konsoler och dataspel. Tanken är att ge en så bred bild av spelvärlden som möjligt genom att bjuda in bloggare från olika bakgrunder, åsikter och kön för att ge sin egen syn på spelvärlden och allt runtomkring. Med andra ord så får du här en chans att se spelvärlden från flera olika vinklar istället för endast en enda. Det enda som alla dessa skribenter har gemensamt är just deras kärlek till spel, och det är väl ändå det som är viktigast?

Till skillnad från Appmagasinet så fokuserar Spelbloggen kanske mest på tv och datorspel, men det kan ändå slinka in ett och annat mobilt eller analogt spel också.

Utöver spelen själva så kan du också läsa recensioner och artiklar om hårdvara, och detta gäller för både dator och spelkonsoler. Så har du funderat över om den där nya spelkonsolen är värd att lägga dina pengar på så kan det vara värt att kolla vad andra spelare tycker först. Har du tur så kanske de även arrangerar en tävling där du kan vinna konsolen ifråga och lägga dina pengar på annat istället.