Twitter har börjat rulla ut en ny funktion kallad för ”People” som ska hjälpa dig att hitta folk på Twitter som är intressanta för dig att följa.
Den nya funktionen är positionerad bredvid Home-, Profile-, och Messages-knapparna i den översta menyraden. ”People” låter dig söka efter folk på Twitter genom att bläddra i intressen eller söka av kontakter med Twitter-konton i dina e-postkonton hos Hotmail, Yahoo, Gmail, LinkedIn, och Msn Messenger. Utöver detta låter funktionen dig även se vilka twittrare som du nyss har tittat på eller valt att följa, funktionen låter dig även se vilka twittrare som är lika de som du nyss har tittat på eller följt.
[ad#Google Blogg]
Twitter användare har länge haft svårt att hitta andra twittrare som de finner intressanta och värda att följa. Twitter har inte arbetat aktivt med att lösa detta problem och därmed har man släppt in tredjepartsaktörer som låter användarna hitta meningsfulla människor att följa. Nu har man alltså tagit upp kampen om denna funktion och efterfrågan på verktyg att hitta nya twittrare med.
Twitter rullar ut ”People” funktion! - Mjukvara.se
Twitter har rullat ut funktionen till användarna i smått olika versioner i form av olika namn i menyraden. Bland annat förekommer namnen ”People”, ”Find People” och ”Directory”. Har Twitter svårt för att bestämma namn?
Källa:
Källa 1