Sea of Thieves

Sugen på ett spel som förser spelarna med en autentisk piratupplevelse? Då är Rare Ltd & Xbox Game Studios äventyrsspel Sea of Thieves definitivt en titel du bör utforska. I detta spel får du leva ut ditt riktiga piratliv genom att ge dig ut på världsäventyr på havet. Här finns det flera orörda öar, sjunkna fartyg och mystiska föremål att utforska.

I Sea of Thieves kan du som spelare gå på uppdrag för att jaga en förlorad skatt eller leta reda på hemsökta skelett av döda piratkaptener från det förflutna. Ett berättelsedrivande spel som förser spelaren med en unik och uppslukande upplevelse. Ett piratspel utan dess like helt enkelt!

Utforska en värld av gömda skatter & sjunkna fartyg –  tillsammans eller solo

Sea of Thieves är ett online-äventyrsspel där spelare kan njuta av en autentisk piratupplevelse som inkluderar allt från segling och strid till utforskning och plundring. Även om spelet föregår online så får man inte glömma att man skapar ett konto och spelar på detta varje gång. Förutom att det möjliggör att du kan spara i spelet, innebär det även att du varje gång du loggar in på Sea of Thieves tilldelas ett helt nytt fartyg i en av tre kategorier, baserat på storleken av din besättning!  

I spelet spelar du med andra pirater precis som dig, och tillsammans kan ni resa i grupp eller solo, och dela äventyr tillsammans – som fiender eller vänner. Det finns hundratals oförglömliga historier att ta del av, så vad väntar du på?