NASCAR-föraren Mark Martin (nummer 55 på sin bil) fick nyligen sitt Twitter-konto hackat av en hackare under täcknamnet EPICSWAGG. Hackaren tog total kontroll över Twitter-kontot, stängde ut Martin, samt använde kontot för att sprida spam till Martins följare. Mark Martin blev upprörd när han insåg vad som hade hänt och beslöt sig för att ta hämnd på hackaren genom att tävla under hackarens täcknamn EPICSWAGG under kommande NASCAR-säsong.

NASCAR-förare tävlar under hackares namn EPICSWAGG - Mjukvara.se

”Jag kände mig naken, jag var utestängd från mitt eget konto. Jag hade arbetat hårt med att bygga upp en följarbas och jag var rädd att de skulle sluta följa mig till följd av EPICSWAGG. Jag var väldigt arg på hackaren, arg på mig själv och allmänt irriterad”, säger Mark Martin i en intervju med CBS Sports.
Enligt uppgifter ska Martin ha ovetande klickat på en skadlig länk när han var inloggad på Twitter. Ordningen återställdes ganska snabbt när Martin fick tillbaka sitt konto. Där tror man att historian tar slut. Men nu planerar han att ta hämnd på hackaren.
I helgens NASCAR-tävling kommer Martin att köra med namnet Epic Swag på sidorutan av sin bil istället för sitt eget. Han menar att det inte är mer än rättvist att han får använda hackarens namn precis som att hackaren använde hans.
[ad#Google Blogg]
Det är lite sandlåde nivå över hela incidenten. Martin borde ha varit mer vaksam över vilka länkar han klickar på, samtidigt, i en utopisk värld, skulle inte EPICSWAGG kapa andras Twitter-konton. Det är humor i att offret kapar kaparens användarnamn som hämnd. What comes around goes around.
Källa 1