Medans jag var var offline i fjällen blev Mjukvara.se nominerad av DinITKunskap.com som en intressant blogg. Det visade sig att det är typ en budkavle. Man nominerar sju bloggar och skickar kavlen vidare till dem. En cool social grej på webben tycker jag.
Mitt problem är att jag faktiskt läser extremt få bloggar. Jag hinner inte. I princip är det tre amerikanska bloggar som jag försöker hinna läsa sedan skummar jag några svenska på typ rubriknivå. Däremot vet jag ett antal bloggar som är intressanta.
Tommys blogg om datorer och internet. Denna kan ni inte missa. Tommy är enormt produktiv och skriver ofta 3 inlägg om dagen. Det inte många vet är att den antagligen är en av Sveriges mest besökta bloggar. Något jag tycker Tommy borde skriva ut mer!
Min vän Fytne driver Fytne.nu. Denna är rätt ny men jag tror att detta är en top tre tongivande politiska bloggar om ett år, i sverige, med +30000 unika besökare i månaden.
Jonas driver utvbloggen. Inte så ofta han bloggar däremot är han ofantligt produktiv vad det gäller att lansera webtjänster. Jonas är den mest produktiva tekniker jag någonsin mött!
Erik är extremt möjlighetsorienterad och hans tankar är extremt intressanta. Hans blog borde får mer uppmärksamhet.
Judith är en ung tjej som har sitt huvud påskruvat på samma sätt som jag. Tror jag! Om alla unga är som hon så är framtiden ljus!
Hans bloggar om SEO. Tung SEO. Det finns nog inte något Google fenomen han inte tittat på!
Simon bloggar också om SEO och han får vara med för att han alltid har de coolaste skorna på sig. Jag tror inte han äger några sandaler!
Sedär jag fick ihop sju stycken! Nu lämnar jag budkavlen vidare till er!