Hendricks Park är ett banbrytande litet företag som riktar sig mot män som inte har tiden eller motivationen att spendera flera timmar i gallerior fulla med människor och affärer. Istället erbjuds de att handla kläder från tv-soffan med hjälp av en personlig stylist.
Handla kläder over Skype med Hendricks Park! - Mjukvara.se 
För att bli kund hos Hendricks Park registrerar man sig först via deras webbplats för att därefter genomgå en, en eller två timmar lång handledning och rådgivning av en personlig stylist.  Under handledningen går man genom den befintliga garderoben och livsstil för att stylisten ska kunna plocka ut rätt kläder åt rätt kund. Därefter skickar Hendricks Park ett paket med kläder till dig som du går igenom med din stylist på Skype, och är det något som inte faller i smaken kan du returnera det med en bifogad returlapp.
Den personliga stylisten är inte enbart klädesspecialist utan har även kunskaper om etikett och hudvård som du kan rådfråga denne om. Du kan till exempel fråga stylisten om vilka kläder som är lämpliga för evenemanget som du ska på, eller vilken typ av rakhyvel som är lämplig för din skäggtyp.
[ad#Google Blogg]
Hendricks Park grunades för cirka ett år sedan av den före detta modellen Lisa Bruckner och har på den tiden byggt upp en kundbas på cirka 300 klienter. Enligt Bruckner fokuserar man främst på att bygga relationer med sina kunder och sätter försäljningen i andra hand. Det gör att kunderna ofta kommer tillbaka och köper produkter flera gånger. Hendricks Park erbjuder dessutom inga lockande reapriser på sina produkter, utan fokuserar på kvalitet miljötänk i sitt sortiment.
Lisa Bruckner gör ett väldigt relevant uttalande när hon menar att de flesta inte är redo eller benägna för att handla kläder via Skype än, hennes företag ligger lite före sin tid kan man säga. Men hon tror att det faktum att de använder sig av videokonversationer i sina kundrelationer gör mycket för att öka förtroendet för hennes företag.
Det är viktigt att du tänker på säkerheten när du handlar kläder och annat på internt, därför har vi tagit fram en guide som lär dig hur du handlar säkerhet på internet.
Källa 1