På nätet känner sig många kallade för att tjäna pengar men få är utvalda. Andreas Bard är en av dem. Andreas är en framgångsrik affiliatemarknadsförare och jobbat med affiliatemarknadsföring och entreprenörskap på nätet i 10 år. Jag mötte upp Andreas en kall tisdagskväll för en en månad sedan för att Andreas ville förmedla kunskap till dig som ännu inte lyckats.
Så funderar du på att satsa på affiliatemarknadsföring så tycker jag du skall lägga fyra minuter av ditt liv och lyssna på Andreas. För er som inte kan det så finner ni en kort summering av Andreas råd för hur man tjänar pengar på nätet här:

  1. Granska villkor och ersättningar noggrant hos Affiliatebolagen. Engagemanget hos de som sköter programmet är också viktigt
  2. Hög ersättning är inte allt, lika viktig kan tex konvertering vara
  3. Experimentera
  4. Använd textlänkar
  5. Allra viktigast-Bygg upp förtroende


Nätet är stort och möjligheterna att tjäna pengar är många. Har du ett tips om hur man gör, skriv en kommentar. Har du en historia att berätta som är bloggbar, kontakta mig så försöker vi berätta den historien.
Andra artiklar i ämnet tjäna pengar på nätet:
Guide för att tjäna pengar på nätet
Tjäna pengar på att blogga
Om du gillar denna blogposten så följ Mjukvara.se med hjälp av RSS . Om du hellre vill prata med mig på Twitter, finner  ni mig på Twitter här