Surfa anonymt och hemligt!

Alla program för att surfa anonymt innehåller
  • Håller dig Anonym

Surfa hemligt

Surfa anonymt är mycket viktigare på dagens internet än för ett år sedan. Många är bekymrade över integriteten på nätet. Detta är inte konstigt för de flesta tror man är anonym bakom sin dator och ett alias/nickname. Så är inte fallet! Allt spåras och du surfar inte anonymt. Inte nog med att det kopplas till dig utan historiken om dig sparas också. Ipredlagen säger att denna information om ditt beteende när du surfar skall sparas av operatörer. Det betyder att det finns information om vilka sidor du besöker, vilka du mailar och andra aktiviiteter du gjort, som man kan finna i efterhand. Nedan finner du information om vilka produkter som är bra att använda när du vill surfa hemligt.

Top 5 bästa program för att surfa anonymt

1
Läs vår Recension om Dold.se
Dold.se är en svensk anonymiseringtjänst för att surfa anonymt! Börjar du använda Dold.se blir det mycket svårare för utomstående att veta vad du gör på nätet och var du gör det!
2
Läs vår Recension om Relakks-Surfa anonymt
Med den hastiga utvecklingen av internetsäkerhet och övervakning av nätet är det konstigt att inte många fler använder ett anonymitetsskydd med krypterad internettrafik för att surfa anonymt. Relakks.se är en tjänst som erbjuder dig ett sätt att alltid vara säker och anonym på internet oavsett vad du gör eller vem som lyssnar på dig, till ett överkomligt pris.
3
Läs vår Recension om Privacy guardian Surfa anonymt
På jobbet, hemma eller i cafét. När än och vart än du använder en dator lämnar du breda spår efter dig på nätet. Allt du gör samlas i olika loggar som är väldigt svåra att hitta och radera. Vill man bibehålla sin integritet gällande vart man surfar och vad man gör, oavsett vart man är, behöver man ett verktyg som Privacy Guardian, för anonym surfning.
Idag är du inte alls anonym på nätet. Ditt surfbeteende kan övervakas, både av dina medmänniskor och av staten genom FRA-lagen. Att surfa hemligt har blivit ett privilegium du måste betala för.

IPRED och FRA lagen har lyft fram behovet av anonymitet på nätet för människor. Man väljer inte att använda dessa tjänster för att man har en dold agenda utan för att man vill emellanåt vara anonym. Om inte annat för att man inte vill att staten skall kartlägga vem man känner eller umgås med genom att använda sociogram.

Att bara använda en vanlig proxytjänst är oftast inte tillräckligt för att man skall vara anonym online. Det krävs kraftfullare tjänster. Dessa finner ni på denna sidan!
Hitta en uppdaterad lista på VPN- samt anonymitetstjänster på BästaVPN.se

Experten svarar på dina Surfa anonymtfrågor
Christain Rudolf Skrivet av Christian Rudolf
Christian Rudolf är expertskribent här på Mjukvara.se han svarar på alla dina frågor.
 

Hjälpte denna sidan dig?

Tipsa gärna dina vänner genom att blogga, Twittra eller Facebooka Mjukvara.se Surfa anonymt sida!

VideoGuider Surfa anonymt
Nyheter om Surfa anonymt