Mjukvara Logo

Programvara!

Hem / Programvaror recenserade!

Programvara

Sök efter webbsidor


Mjukvara.se gör med jämna mellanrum stora recensioner av kända programvaror och webtjänster. Exempel på detta  antivirusprogram eller backuptjänster. På denna sidan samlar vi alla programmen så att du enkelt kan få en överblick över vad vi gjort på Mjukvara.se

Så letar du efter en specifik programvara är detta en bra sida att börja med. Hittar du inte det du vill ha så sök, det finns mycket mer information på Mjukvara.se. Tex receneserar vi ibland mindre program i vår blogg.

Tänk på att utvecklarna av programmen med jämna mellanrum skapar nya versioner. Ibland har vi lite tidsbrist och hänger inte med att recensera alla nya versioner av programmen. Detta gäller speciellt vid årskiften då det släpps många nya versioner.

 KATEGORIER Antivirus Brandväggar AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratisprogram Internetkatalog

Om Mjukvara.se

Mjukvara.se drivs av Christian Rudolf. Syftet med Mjukvara.se är att hjälpa ovana användare hitta rätt på internet, få hjälp att nyttja alla nätet möjligheter och vara trygg när man surfar. Hos Mjukvara.se hittar ni guider, tips, tricks och recensioner på programvaror och webapplikationer.