Mjukvara Logo

Om mjukvara.se

Hem / Om mjukvara
KATEGORIER Antivirus Brandväggar AntiSpyware Surfa anonymt Backup Krypteringsprogram Webbhotell Programvara Gratisprogram Internetkatalog Samarbets-
partners
Coola prylar
Prylportalen.se

Jag som driver mjukvara.se heter Christian Rudolf. Mjukvara.se finns för att jag tyckte inte att det fanns någon som brydde sig speciellt mycket om mjukvaror och programvaror på nätet. Visst det finns sidor som tex IDG men deras ansats är mycket bredare än bara programvaror. De pratar mer om IT och nätet och såklart är mjukvaror en del av det, men bara en del av det.

Mjukvara.se finns för att jag upplevde att få brydde sig om detta stora ämne, mjukvaror och programvaror. Sätter man detta i perspektivet att internetsäkerhet är ett stort problem blir behovet av mjukvara.se ännu större. Mjukvara.se vill skriva för vanliga användare som inte har så stora kunskaper kring internet och datorer. Vi vill hjälpa er genom att visa er kunskap och produkter som gör er vardag på nätet bättre och roligare.

Mjukvara.se kan inte finnas utan er användare. Jag vill att detta skall bli en bra plats på nätet som gör bra saker för dig. Har du synpunkter, information eller vill hjälpa till så kontakta mig gärna.

Jag lovar inte att svara dig inom 24 för jag jobbar hårt och familj och vänner förtjänar också en del av mig. Jag lovar att svara dig inom kort.

Jag undanber mig också massmail innehållande pressreleaser och det anses som dålig nätetikett att sätta upp min mailadress på olika maillistor utan att fråga.

Christian Rudolf
Info@mjukvara.se